Κλείσιμο

Megan Fox - Machine Gun Kelly: Κάνουν συνεδρίες μέσω Zoom για να σώσουν τη σχέση τους

Η ηθοποιός είχε απενεργοποιήσει και τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά τελικά επέστρεψε για να διαψεύσει όσους έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο αρραβωνιαστικός της την απάτησε

Η Μέγκαν Φοξ και ο αρραβωνιαστικός της, Machine Gun Kelly, προσπαθούν να σώσουν το ειδύλλιό τους με καθημερινές συνεδρίες θεραπείας ζευγαριών στο Zoom, αναφέρει το «Page Six». 

Πριν από λίγες ημέρες όλα, σχεδόν, τα σκανδαλοθηρικά περιοδικά έγραφαν για χωρισμού του ζευγαριού. Όλα ξεκίνησαν από μία ανάρτηση της 36χρονης ηθοποιού στο Instagram, που έκανε λόγο για ανεντιμότητα, ενώ διέγραψε και όλες τις αναρτήσεις του αγαπημένου της. 

Άνθρωπος που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι ανέφερε ότι οι δυο τους κάνουν συνεδρίες με έναν θεραπευτή ζευγαριών κάθε μέρα μέσω Zoom. «Η Μέγκαν αισθάνεται ότι πρέπει να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους πριν πάρουν τις τελικές αποφάσεις», ανέφερε ο ίδιος. 

Το ζευγάρι, σύμφωνα με την «Daily Mail», είχε επισκεφθεί πρόσφατα και το γραφείο ενός συμβούλου γάμου. Η Μέγκαν Φοξ, που είναι μητέρα τριών παιδιών, είχε απενεργοποιήσει και τον λογαριασμό της στο Instagram, αλλά τελικά επέστρεψε για να διαψεύσει όσους έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι ο αρραβωνιαστικός της την απάτησε. «Δεν υπήρξε καμία εμπλοκή τρίτου προσώπου», έγραψε η ίδια. 

Ένας άλλος άνθρωπος, που βρίσκεται κοντά στη Μέγκαν Φοξ, σημείωσε ότι «με την ανάρτησή της σίγουρα υπαινίχθηκε απιστία. Μετανιώνει που το έκανε όλο αυτό δημόσια, αλλά ήταν πραγματικά αναστατωμένη εκείνη τη στιγμή». 

Μαζί με την αφαίρεση των φωτογραφιών του Machine Gun Kelly από τον λογαριασμό της στο Instagram, η Μέγκαν Φοξ εντοπίστηκε, επίσης, να μην φορά το δαχτυλίδι αρραβώνων της.

«Έχουν χωρίσει, αλλά η Μέγκαν Φοξ θέλει να δει τι μπορούν να σώσουν», ενώ πρόσθεσε ότι «ο Machine Gun Kelly θέλει πραγματικά να τα ξαναβρούν».

Μία ημέρα μετά τη διαγραφή του λογαριασμού της στο Instagram, πηγή δήλωσε στο «People» ότι οι δυο τους τσακώθηκαν και ότι η ηθοποιός ήταν ιδιαίτερα αναστατωμένη. «Η σχέση τους είναι τρελή και έντονη. Κανείς δεν γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει». 

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Grazia», η Φοξ είχε μιλήσει για το ειδύλλιό της με τον Machine Gun Kelly αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρόκειται για μια πολύ έντονη σχέση. Οι ψυχές μας επέλεξαν να είμαστε μαζί για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους εαυτούς μας. Να αντιμετωπίσουμε πράγματα για τον εαυτό μας που δεν θέλαμε να μάθουμε, που προσπαθούσαμε να τα διώξουμε μακριά».  

Πηγή: skai.gr