Jeremy Renner: Ο ηθοποιός κάνει ό,τι χρειάζεται για να ανακάμψει μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό

Το τεράστιο όχημα, το οποίο κινείται πάνω σε ερπύστριες, «καταπλάκωσε» τον άτυχο ηθοποιό του Χόλιγουντ

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην ανάρρωσή του μετά το ατύχημά του με εκχιονιστικό μηχάνημα πριν από σχεδόν δύο μήνες. Ο ηθοποιός, γνωστός για τον ρόλο του ως Hawkeye στο κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, μοιράστηκε ένα βίντεο στο Instagram Story του, που τον δείχνει να γυμνάζεται σε ένα στατικό ποδήλατο, ενώ χρησιμοποιεί ένα εργαλείο που μοιάζει με ιμάντα για στήριξη.  «Ό,τι χρειαστεί», έγραψε ο ίδιος στην ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Σε μια άλλη ανάρτηση, ο Ρένερ μοιράστηκε μια φωτογραφία του βιβλίου «The Book of Awakening», του Mark Nepo. Το βιβλίο αυτό είναι μια συλλογή από προβληματισμούς και διαλογισμούς που σκοπό έχουν να βοηθήσουν τους αναγνώστες να βρουν νόημα και έμπνευση στην καθημερινή τους ζωή.

Ο ηθοποιός Τζέρεμι Ρένερ

Την 1η Ιανουαρίου, ο Ρένερ είχε ένα σοβαρό ατύχημα, ενώ χρησιμοποιούσε το εκχιονιστικό του μηχάνημα για να βοηθήσει τον ανιψιό του στα περίχωρα του Ρίνο της Νεβάδα. Παρασύρθηκε κατά λάθος και χτυπήθηκε από το μηχάνημα, προκαλώντας του «αμβλύ θωρακικό τραύμα» και περισσότερα από 30 σπασμένα οστά. Μετά από επείγουσα χειρουργική επέμβαση, ο ηθοποιός πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μερικές εβδομάδες αργότερα και έκτοτε αναρρώνει στο σπίτι του.

Η Evangeline Lilly, συμπρωταγωνίστρια του Ρένερ στην ταινία της Marvel «Ant-Man and the Wasp: Quantumania», περιέγραψε την ανάρρωσή του ως θαύμα. Η ηθοποιός περίμενε να βρει τον Ρένερ να πονάει φρικτά στο κρεβάτι του νοσοκομείου, αλλά αντ' αυτού τον βρήκε να γελάει και να συνομιλεί με τους φίλους του.

«Είναι ένα θαύμα, ένα πραγματικό θαύμα», δήλωσε η ίδια. «Αυτός ο τύπος είναι φτιαγμένος από ατσάλι. Μπορούσες πάντα να το δεις αυτό μέσα του». Ο Ρένερ βρίσκεται στη διαδικασία αποκατάστασης και καταβάλλει όλες του τις προσπάθειες για να μπορέσει σύντομα να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Πηγή: skai.gr