Megan Fox-Machine Gun Kelly: Κάνουν «διάλειμμα» στη σχέση τους – Κρίμα το δαχτυλίδι του αρραβώνα…

Η ηθοποιός αναγκάστηκε να βγει και να διαψεύσει τις φήμες ότι ο Machine Gun Kelly την απάτησε

Μετά τις πρόσφατες αναφορές ότι είχαν τσακωθεί, η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly φέρονται να κάνουν ένα διάλειμμα ο ένας από τον άλλον. 

Η ηθοποιός είναι μαζί με τον ράπερ από το 2020, αλλά πρόσφατα προέκυψαν, σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, κάποια σοβαρά ζητήματα στη σχέση τους. Το 2022, ο ράπερ έκανε πρόταση γάμου και η Megan Fox είπε το «ναι». Από τότε είναι αρραβωνιασμένοι, αλλά μπορεί να μην προλάβουν να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας. 

Οι Megan Fox και Machine Gun Kelly

Σύμφωνα με το «Page Six», η Megan Fox και ο Machine Gun Kelly είναι προς το παρόν μακριά ο ένας από τον άλλον, κάνουν ένα «διάλειμμα» στη σχέση τους, όπως αποκάλυψε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. «Υπάρχει μια ψυχρότητα μεταξύ τους, αν και εξακολουθούν να στέλνουν μηνύματα ο ένας στον άλλο». 

Να θυμίσουμε ότι λίγο καιρό πριν, η Megan Fox αναγκάστηκε να βγει και να διαψεύσει τις φήμες ότι ο Machine Gun Kelly την απάτησε. Η ίδια εμφανίστηκε μόνη της στο πάρτι του «Vanity Fair» για τα Όσκαρ. 

Οι Megan Fox και Machine Gun Kelly

Μάλιστα, οι φωτογράφοι παρατήρησαν ότι δεν φορούσε το δαχτυλίδι αρραβώνων της, το οποίο έχει πάνω του διαμάντια και σμαράγδια. 

Τα γαμήλια σχέδια του ζευγαριού έχουν «παγώσει» προς το παρόν. Ωστόσο, κανείς δεν γνωρίζει τι ακριβώς συνέβη μεταξύ τους, αλλά σύντομα κάποιος από τους δύο θα… μιλήσει. 
 

Πηγή: skai.gr