Σε κακή ψυχολογική κατάσταση η Τζένιφερ Άνιστον από τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Είναι πλέον γνωστό ότι τα καλύτερα φιλαράκια ήταν η Τζένιφερ Άνιστον και ο Μάθιου Πέρι

O Μάθιου Πέρι (Matthew Perry) – ο αγαπημένος «Τσάντλερ» από τα Φιλαράκια - έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 54 ετών, στις 28 Οκτωβρίου, και ο θάνατος του σκόρπισε παγκόσμια θλίψη. 

Είναι πλέον γνωστό ότι στα «Φιλαράκια», τα καλύτερα φιλαράκια ήταν η Τζένιφερ Ανιστον και ο Μάθιου Πέρι. 

Μάλιστα, στο παρελθόν ο Πέρι είχε εξομολογηθεί ότι κάποτε ήταν ερωτευμένος με την συμπρωταγωνίστρια του ενώ η Άνιστον, σε παλιότερη συνέντευξή της – είχε δακρύσει όταν την ρώτησαν τι θα συνέβαινε αν πέθαινε ο Μάθιου Πέρι (λόγω των εθισμών του). 

Τώρα, η διάσημη ηθοποιός είναι σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση από τον ξαφνικό θάνατο του φίλου της και, σχεδόν δύο εβδομάδες μετά, ακόμα δεν μπορεί να συνέλθει. 

Όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς - η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Ματ ΛεΜπλανκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ  - πένθησαν τον χαμό του Πέρι και πήγαν συντετριμμένοι στην κηδεία του – η Άνιστον όμως πήγε πρώτη για να αποχαιρετήσει ιδιωτικά τον φίλο της. 

Οι φίλοι της ανησυχούν τώρα για την Τζένιφερ, η οποία βιώνει το θάνατο του Πέρι «πολύ άσχημα» .

Όπως αναφέρει πηγή στο Page Six: «Από τους υπόλοιπους πέντε, η Τζεν και η Κόρτνεϊ είναι πιο αναστατωμένες. Όμως, η Ανιστονφαίνεται πως υποφέρει περισσότερο. Είναι η δεύτερη μεγάλη απώλεια (μετά τον πατέρα της) σε λιγότερο από ένα χρόνο. Εκεί που πρασπούθεσ να σταθεί στα πόδια της , ο Πέρι πέθανε και αυτό την έχει ρίξει τελείως. Παρά το γεγονός ότι κάνει ό,τι μπορεί για να "ανασυνταχθεί" ο θάνατός του είναι τεράστιο πλήγμα για εκείνη». 

Πηγή: skai.gr