Dua Lipa: Ετοιμάζεται να βγάλει πολλά χρήματα – Αγόρασε τα δικαιώματα του παλιού της καταλόγου τραγουδιών

«Η Dua θέλει να πάρει πίσω τον έλεγχο της καριέρας της και ο πατέρας της είναι πολύ πρακτικός», ανέφερε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της τραγουδίστριας 

Η Dua Lipa θέλει να γίνει η πλουσιότερη Βρετανίδα ποπ σταρ και έχει καταστρώσει το καλύτερο σχέδιο για να το πετύχει. Η δημιουργός της επιτυχίας «Don't Start Now» αγόρασε τα δικαιώματα του παλιού της καταλόγου τραγουδιών και έκανε μια νέα επιχειρηματική κίνηση. 

Η σταρ αποφάσισε να αρχίσει να συνεργάζεται με τον επιχειρηματία πατέρα της, Dukagjin, γνωστό ως Dugi, και θα μπορούσε να είναι σε καλό δρόμο για να γίνει δισεκατομμυριούχος.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Πατέρας και κόρη ίδρυσαν μια εταιρεία, τη Radical 22 Publishing Limited, για να τους βοηθήσει στη διαχείριση όλων των εμπορικών περιουσιακών της στοιχείων, λίγες ημέρες αφότου η ίδια ανακοίνωσε ότι «έκοψε» όλους τους δεσμούς με την πρώην εταιρεία διαχείρισης TaP.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: «Η Dua θέλει να πάρει πίσω τον έλεγχο της καριέρας της και ο Dugi είναι πολύ πρακτικός. Ένιωθε ότι έδινε πολύ μεγάλο ποσοστό των εσόδων της και αφού έγινε μάνατζέρ της, θεώρησε ότι το επόμενο λογικό βήμα ήταν να γίνει επίσημος συνέταιρος».

Αν και λίγοι στον κλάδο συγκρίνουν τη σχέση της με τον πατέρα της με εκείνη μεταξύ της Taylor Swift και του Scooter Braun, η πηγή διαβεβαίωσε ότι αν και αυστηρός, ο Dugi θα θέσει ως προτεραιότητα το συμφέρον της κόρης του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Συζητώντας τη νέα στρατηγική της Dua για να εξασφαλίσει ότι κατέχει την κυριότητα των τραγουδιών της, η πηγή εξήγησε: «Ουσιαστικά, μια γυναίκα ποπ σταρ βγάζει χρήματα με τους δικούς της όρους. Μέχρι να γίνει 40 ετών, η Dua θα μπορούσε να είναι δισεκατομμυριούχος», πρόσθεσε. 

Η Dua Lipa μαζί με τον Harry Styles και τον Ed Sheeran είναι οι Βρετανοί αστέρες, οι οποίοι συνέβαλαν στο να συγκεντρώσουν οι βρετανικές μουσικές εξαγωγές 4 δισεκατομμύρια λίρες το 2022.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η τραγουδίστρια έφυγε από την εταιρεία τον Φεβρουάριο του 2022 και έκτοτε τη διαχείριση της εταιρείας ανέλαβε ο πατέρας της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DUA LIPA (@dualipa)

Η Dua Lipa θα μπορούσε να «εκτοξευθεί» ξανά στα βρετανικά charts πολύ σύντομα, καθώς το νέο της single, «Houdini», πρόκειται να κυκλοφορήσει την Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2023. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Dua Lipa