Margot Robbie: Αποκάλυψε ποια ηθοποιός προοριζόταν για τον ρόλο της Barbie

Η ηθοποιός, η οποία είναι και παραγωγός της επερχόμενης ταινίας, δήλωσε σε συνέντευξή της ότι εκείνη και η Gerwig έψαχναν για κάποια που να έχει «ενέργεια Barbie»

H Margot Robbie αποκάλυψε ότι ήταν άλλη η ηθοποιός που προοριζόταν αρχικά να υποδυθεί την Barbie. Η διάσημη ηθοποιός ανέφερε ότι αρχικά οι υπεύθυνοι είχαν σκεφτεί για τον ρόλο τη Gal Gadot.

Η 38χρονη «Wonder Woman» ήταν στην πραγματικότητα η πρώτη επιλογή της σκηνοθέτιδας της ταινίας για να ενσαρκώσει τον εμβληματικό χαρακτήρα, πριν ο ρόλος τελικά πάει στην Αυστραλή ηθοποιό. Η Robbie, η οποία είναι και παραγωγός της επερχόμενης ταινίας, δήλωσε σε νέα συνέντευξή της στη «Vogue» ότι εκείνη και η Gerwig έψαχναν για κάποια που να έχει «ενέργεια Barbie» και σκέφτηκαν ότι η Gadot ήταν τέλεια για τον ρόλο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

«Η Gal Gadot είναι η ενέργεια της Barbie», δήλωσε η Margot Robbie. Ωστόσο, η Gadot, λόγω άλλων υποχρεώσεών της, δεν μπορούσε να «δεσμευτεί» για τον ρόλο και έτσι η Robbie ανέλαβε να πρωταγωνιστήσει στην ταινία.

Αρχικά, είχε ανακοινωθεί η Amy Schumer ως πρωταγωνίστρια της ταινίας «Barbie» της Sony το 2016, αν και τέσσερις μήνες αργότερα, τον Μάρτιο του 2017, η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι δεν θα συμμετείχε πλέον στην ταινία. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BARBIE (@barbiethemovie)

Πηγή: skai.gr