Marc Anthony: Μπαμπάς για 7η φορά – Η Nadia Ferreira αποκάλυψε ότι είναι έγκυος

Η ερωτική ιστορία μεταξύ του Marc Anthony και της Nadia Ferreira έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2022 

Ο Marc Anthony και η σύζυγός του, Nadia Ferreira, ανακοίνωσαν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ότι περιμένουν το πρώτο τους παιδί μαζί και το έβδομο του τραγουδιστή. 

Ο 54χρονος Μαρκ και η τέταρτη σύζυγός του, μόλις 23 ετών, μοιράστηκαν τα χαρμόσυνα νέα τους με μια φωτογραφία που «ανέβασαν» στο Instagram. Ο τραγουδιστής φαινόταν να έχει το χέρι του πάνω στην κοιλιά της Nadia Ferreira, ενώ εκείνη επιδείκνυε το τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι αρραβώνων της.

«Το καλύτερο δώρο του Αγίου Βαλεντίνου! Ευχαριστούμε τον Θεό για αυτή τη μεγάλη ευλογία στη ζωή μας», έγραψαν στην ανάρτησή τους. 

Η ανακοίνωση της εγκυμοσύνης έρχεται μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο τους σε μια πολυτελή τελετή με πλήθος σταρ στις 28 Ιανουαρίου στο Μαϊάμι. 

Ο γεννημένος στο Πουέρτο Ρίκο τραγουδιστής είχε κάνει τον πρώτο του γάμο το 2000 με την Dayanara Torres, πρώην Μις Υφήλιος από το Πουέρτο Ρίκο. Το 2004 παντρεύτηκε την τραγουδίστρια Τζένιφερ Λόπεζ και το 2014 παντρεύτηκε το μοντέλο Σάνον ντε Λίμα από τη Βενεζουέλα.

Η ερωτική ιστορία μεταξύ του Marc Anthony και της Nadia Ferreira έγινε γνωστή τον Μάρτιο του 2022 με μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο 54χρονος τραγουδιστής, η οποία επιβεβαίωσε τις φήμες για τη σχέση τους. Αρραβωνιάστηκαν δύο μήνες αργότερα, όπου ο τραγουδιστής της χάρισε ένα δαχτυλίδι αξίας μισού εκατ. δολαρίων! 

Πηγή: skai.gr