Ο Marc Anthony και η Nadia Ferreira ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου – Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά…

Καλεσμένοι ήταν οι David και Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda and Luis Fonsi και πολλοί ακόμη διάσημοι 

Ο Marc Anthony παντρεύτηκε την «εκλεκτή» της καρδιάς του, Nadia Ferreira, στο Μαϊάμι. Το ζευγάρι είπε το «ναι» κατά τη διάρκεια μιας τελετής που πραγματοποιήθηκε στο Μουσείο Τέχνης Pérez στο Μαϊάμι της Φλόριντα, το βράδυ του Σαββάτου. 

Ο 54χρονος Anthony και η 23χρονη Ferreira γιόρτασαν την πιο όμορφη στιγμή της ζωής τους με τους διάσημους φίλους και προσκεκλημένους όπως τους David και Victoria Beckham, Salma Hayek, Lin Manuel Miranda και Luis Fonsi. 

Για αυτή την ξεχωριστή ημέρα η Ferreira φόρεσε ένα νυφικό σχεδιασμένο από την Galia Lahav, το οποίο σύμφωνα με το «Hola!» είχε όμορφες λεπτομέρειες από δαντέλα και μακριά ουρά. Ο Anthony επέλεξε για το γαμπριάτικο κοστούμι του τον οίκο Christian Dior. 

Παντρεύτηκαν Marc Anthony και Nadia Ferreira

Το ζευγάρι είχε μαζί του και μέλη της οικογένειάς του, συμπεριλαμβανομένης της μητέρας της Ferreira, Ludy, η οποία έκανε μια θερμή πρόποση στο ζευγάρι και τους δύο γιους του Anthony, Cristian και Ryan, τους οποίους μοιράζεται με την Dayanara Torres. Μετά την τελετή σε μία σκηνή στολισμένη μόνο με λευκά λουλούδια το ζευγάρι χόρεψε τον πρώτο του χορό υπό τους ήχους του «You Are So Beautiful» του Τζο Κόκερ.

Οι πρώτες φήμες για τον Άντονι (είναι ο τέταρτος γάμος του) και τη Φερέιρα ξεκίνησαν μετά από μια έξοδό τους στο Μεξικό το 2022 και στη συνέχεια οι ίδιοι επιβεβαίωσαν τη σχέση τους μέσω Instagram με μια selfie, που τράβηξαν σε αεροπλάνο τον Μάρτιο του ίδιου έτους. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Μάιο του 2022 κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στο εστιατόριο Sexy Fish στο Μαϊάμι της Φλόριντα.

Τότε, η Ferreira μοιράστηκε μια φωτογραφία του μεγάλου διαμαντένιου δαχτυλιδιού της στο Instagram Story της και αποκάλυψε ότι το ζευγάρι πέρασε τη μέρα στο Μαϊάμι με φίλους, δείπνησε και διασκέδασε σε ένα σκάφος και ότι ο αγαπημένος της της έκανε πρόταση γάμου. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: γάμος