Μαίρη Συνατσάκη: Γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι – Συγκινημένος ο σύντροφός της Ίαν

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια και influencer είχε προαναγγείλει τη γέννηση του μωρού της μέσα στον μήνα

Γέννησε το πρώτο της παιδί η Μαίρη Συνατσάκη. Η παρουσιάστρια και influencer μαζί με τον σύντροφό της Ίαν Στρατή έγιναν γονείς για πρώτη φορά. 

Ο μαιευτήρας της, Θάνος Παράσχος, μιλώντας για το χαρμόσυνο γεγονός στον  ΑΝΤ1, ανέφερε: «Γέννησε με καισαρική στις 7:25 το πρωί ένα κοριτσάκι βάρους 2.750. Πήγαν όλα καλά. Έγινε με καισαρική, γιατί είχε κάποιους πόνους. Για λόγους ασφαλείας έγινε η καισαρική. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη κι εκείνη και ο Ίαν».

«Αυτή τη στιγμή θηλάζει και όλα είναι τέλεια. Οι συγγενείς είναι μαζί της στο μαιευτήριο και περιμένουν να τη δουν. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενη, συγκινημένη και ψύχραιμη», δήλωσε και πρόσθεσε: «Ο Ίαν νομίζω ότι συγκινήθηκε πολύ. Περισσότερο νομίζω ότι συγκινήθηκε ο Ίαν, η Μαίρη είναι ψύχραιμη και χαρούμενη». 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαίρη Συνατσάκη είχε προαναγγείλει τη γέννηση του μωρού της μέσα στον μήνα: « Ο πιο όμορφος μήνας του χρόνου θα είσαι! Σε περιμένουμε με διακριτικούς στολισμούς και λίγα φωτάκια, αφού μάταια όσα κι αν βάλουμε. Εσύ θα τα φωτίσεις όλα αλλιώς…»
 
Καθ' όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, η γνωστή παρουσιάστρια και influencer μοιραζόταν τις σκέψεις της και τις εξελίξεις σχετικά με την εγκυμοσύνη της, σε τακτά χρονικά διαστήματα. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo)

Πηγή: skai.gr