Ιππότης ο George Clooney – Έφτιαξε το φόρεμα της συζύγου του, ενώ περπατούσαν στο κόκκινο χαλί

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ντυμένος με μαύρο σμόκιν, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να βοηθά την Αμάλ με το φόρεμά της

Ο διάσημος ηθοποιός Τζορτζ Κλούνεϊ δεν έχει κρύψει τον έρωτά του για τη σύζυγό του, Αμάλ Αλαμουντίν, κάτι που φάνηκε για μία ακόμη φορά. Ενώ το ζευγάρι περπατούσε στο κόκκινο χαλί της τελετής Kennedy Center Honors, στην Ουάσιγκτον, ο 61χρονος Τζορτζ βοήθησε την Αμάλ να διορθώσει το υπέροχο φόρεμά της. 

Ντυμένη με ένα κόκκινο φόρεμα Valentino, η Αμάλ συνδύασε το φόρεμα με ασορτί κάπα, η οποία κάποια στιγμή μπερδεύτηκε στο χαλί, ενώ οι φωτογράφοι τραβούσαν φωτογραφίες.

Ο Τζορτζ Κλούνεϊ, ντυμένος με μαύρο σμόκιν, απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να βοηθά την Αμάλ με το φόρεμά της, με την οποία έχουν αποκτήσει τα 5χρονα δίδυμα Ella και Alexander. Ο Τζορτζ τιμήθηκε το Σάββατο στο Kennedy Center Honors, για τα επιτεύγματα της ζωής του.

Ιππότης ο Τζορτζ Κλούνεϊ

Άλλοι που τιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της ετήσιας τελετής ήταν οι: Amy Grant, Gladys Knight, Tania León και οι U2. 

«Μεγαλώνοντας σε μια μικρή πόλη στο Κεντάκι, δεν μπορούσα ποτέ να φανταστώ ότι μια μέρα θα ήμουν αυτός που θα βραβευόμουν», δήλωσε ο ηθοποιός στην τελετή Kennedy Center Honors.

«Είναι μεγάλη τιμή να βραβεύομαι με τόσους σημαντικούς καλλιτέχνες. Πρόκειται για μια πραγματικά συναρπαστική έκπληξη για όλη την οικογένεια Κλούνεϊ», πρόσθεσε ο ηθοποιός, οι γονείς του οποίου ήταν, επίσης, εκεί για να τον υποστηρίξουν.

Τον Σεπτέμβριο, ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός-σκηνοθέτης συμμετείχε μαζί με τη σύζυγό του, δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, στα βραβεία Albie Awards, τα οποία διοργάνωσε το Ίδρυμά τους Clooney Foundation for Justice, στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: skai.gr