Madonna: Πλούσια… τα ελέη! – Φοράει στενό κορσέ και προκαλεί εγκεφαλικά – Δείτε το video με δική σας… ευθύνη

Συνολικά τυπώθηκαν μόνο 800 αντίτυπα της επανέκδοσης του βιβλίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και έκθεση

Η Μαντόνα παρουσίασε το καλογυμνασμένο σώμα της -πόσες φορές πια!- με μια ανάρτησή της στο Instagram. H 64χρονη βασίλισσα της ποπ φόρεσε ένα στενό κορσέ, για να προωθήσει τη συνεργασία της με το πολυτελές brand, Yves Saint Laurent, καθώς ‘’ζωντανεύει’’ το βιβλίο της «Sex» του 1992, τριάντα χρόνια από την πρώτη κυκλοφορία του. 

Συνολικά τυπώθηκαν μόνο 800 αντίτυπα της επανέκδοσης του βιβλίου, ενώ θα πραγματοποιηθεί και έκθεση με φωτογραφίες των Steven Meisel και Fabien Baron από τις 29 Νοεμβρίου έως τις 4 Δεκεμβρίου. 

Η σέξι τραγουδίστρια του «Like A Prayer» πόζαρε μπροστά από έναν καθρέφτη και έγραψε στον λογαριασμό της: «Θα ήθελα να σας βάλω σε μία κατάσταση έκστασης...». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η Μαντόνα επιδείκνυε το γυμνασμένο της σώμα με έναν δαντελωτό, εφαρμοστό κορσέ, ενώ έβαλε από πάνω ένα μακρύ, γούνινο παλτό για μερική κάλυψη… Η σταρ συμπλήρωσε την εμφάνισή της με μια σειρά από εντυπωσιακά κολιέ. Η τραγουδίστρια συνεργάστηκε με τον διευθυντή του γνωστού brand, Anthony Vaccarello, για να συνδιοργανώσουν την έκθεση για τον εορτασμό της 30ής επετείου του βιβλίου της «Sex». 

Αν και αμφιλεγόμενο εκείνη την εποχή, το βιβλίο είναι σήμερα αναγνωρισμένο για τον κοινωνικό και πολιτιστικό αντίκτυπό του και θεωρείται ένα τολμηρό μεταφεμινιστικό LGBT έργο.

Η τραγουδίστρια είχε γράψει τον Οκτώβριο για το βιβλίο: «Πριν από 30 χρόνια δημοσίευσα ένα βιβλίο. Εκτός από τις γυμνές μου φωτογραφίες, υπήρχαν και φωτογραφίες ανδρών που φιλούσαν άνδρες, γυναίκα που φιλούσε γυναίκα και εμένα που φιλούσα τους πάντες. Έγραψα, επίσης, για τις σεξουαλικές μου φαντασιώσεις και μοιράστηκα την άποψή μου για τη σεξουαλικότητα με ειρωνικό τρόπο. 

Πέρασα τα επόμενα χρόνια παίρνοντας συνεντεύξεις από στενόμυαλους ανθρώπους, που προσπαθούσαν να με ντροπιάσουν, επειδή ενδυνάμωσα τον εαυτό μου ως γυναίκα», έγραψε, εκφράζοντας την αίσθηση ότι το βιβλίο της άνοιξε το δρόμο για τις σημερινές διασημότητες. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Πηγή: skai.gr