Κλείσιμο

Λιζ Χάρλεϊ: Εφιάλτης η συνεργασία με τον Μάθιου Πέρι - To τρέιλερ του φιλμ που συνεργάστηκαν

Αν και η Χάρλεϊ διατηρεί «πολύ όμορφες αναμνήσεις» από τον ηθοποιό ενώ γύριζαν το «Serving Sara» (Στην υπηρεσία του νόμου και της... Σάρας!), 20 χρόνια πριν, παραδέχτηκε ότι δεν τα πήγαιναν πάντα καλά.

Η ηθοποιός και μοντέλο Λιζ Χάρλεϊ περιέγραψε ως «εφιάλτη» τη συνεργασία που είχε με τον Μάθιου Πέρι στο αποκορύφωμα (ή μάλλον στο ναδίρ) του εθισμού του στα ναρκωτικά και το αλκοόλ.

Αν και η Χάρλεϊ διατηρεί «πολύ όμορφες αναμνήσεις» από τον ηθοποιό ενώ γύριζαν το «Serving Sara» (Στην υπηρεσία του νόμου και της... Σάρας!), 20 χρόνια πριν, παραδέχτηκε ότι δεν τα πήγαιναν πάντα καλά.

«Για να είμαι ειλικρινής, ήταν εφιάλτης η συνεργασία μαζί του εκείνη την εποχή, και, όπως είναι γνωστό πια, η ταινία μας σταμάτησε λόγω του εθισμού του», σχολίασε την Τετάρτη η 57χρονη στο Yahoo! Entertainment.

«Σταματήσαμε ανωτέρα βία και έπρεπε να καθίσουμε όλοι στο σπίτι μας για κάμποσο καιρό», σημείωσε, προσθέτοντας ότι ήταν «δύσκολα».

Πάντως, η Χάρλεϊ διευκρίνισε ότι ο Perry, 53 ετών σήμερα, «ήταν υπέροχος» στη συνεργασία μαζί της όταν επέστρεψε μετά από δύο μήνες αποτοξίνωση.

«Ήταν δύσκολο, προφανώς περνούσε δύσκολες στιγμές, αλλά ήταν ακόμα πολύ γοητευτικός και υπέροχος άνθρωπος να συνεργαστείς μαζί του», συνέχισε η σταρ του «Austin Powers». «Αλλά μπορούσες να δεις ότι υπέφερε σίγουρα».

Ο ηθοποιός των «Friends» μίλησε με ειλικρίνεια για την πολυετή μάχη του με τον εθισμό στο νέο του βιβλίο, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing», αναφέροντας ότι ήξερε ότι η Χάρλεϊ και ο σκηνοθέτης Ρέτζιναλντ Χάντλιν ήταν «τσαντισμένοι» με την κατάσταση.

«Φυσικά, η ταινία πήγε άπατη ούτως ή άλλως», έγραψε ο ηθοποιός για την ερωτική κομεντί, την οποία χρειάστηκε να γυρίσουν για δεύτερη φορά επειδή την πρώτη φορά μπέρδευε τα λόγια του.

«Πληρώθηκα 3,5 εκατομμύρια δολάρια για να κάνω την ταινία, και με μήνυσαν που σταμάτησαν τα γυρίσματα, παρόλο που ήταν ένα θέμα υγείας. Στο τραπέζι της διαμεσολάβησης, αντιμετώπισα μια ομάδα ασφαλιστών, οπότε τους έγραψα μια επιταγή 650.000 δολαρίων», εξήγησε ο ηθοποιός.
 

Πηγή: pagesix.com