«Ήταν έγκλημα:» Aυτή είναι η γυναίκα που κατηγορεί τον Γουόρεν Μπίτι ότι τη βίασε στα 14 της - Βίντεο

«Το 1973 ήμουν μια 14χρονη παρθένα, και με έφεραν και γνώρισα τον Γουόρεν Μπίτι στα γυρίσματα του Parallax View (Υπόθεση Πάραλαξ) με σκοπό τη σεξουαλική παρενόχληση από έναν ενήλικα», δηλώνει η Κριστίν Σαρλότ Χιρς σε ένα βίντεο στο YouTube το 2017 που επανήλθε στη δημοσιότητα

Η γυναίκα που κατηγορεί τον θρυλικό ηθοποιό και σκηνοθέτη Γουόρεν Μπίτι ότι την ανάγκασε να κάνει σεξ μαζί του το 1973, όταν ήταν μόλις 14 ετών, και κάποτε πίστευε ότι η σχέση τους «ήταν κάτι το ιδιαίτερο».

«Το 1973 ήμουν μια 14χρονη παρθένα, και με έφεραν και γνώρισα τον Γουόρεν Μπίτι στα γυρίσματα του Parallax View (Υπόθεση Πάραλαξ) με σκοπό τη σεξουαλική παρενόχληση από έναν ενήλικα», δηλώνει η Κριστίν Σαρλότ Χιρς σε ένα βίντεο στο YouTube το 2017 (αυτοαποκαλείται Τίνα Σάιντ Κλερ) που επανήλθε στη δημοσιότητα, αφότου κατέθεσε μήνυση που περιγράφει λεπτομερώς τις κατηγορίες της εναντίον του σταρ του Μπόνι και Κλάιντ.




«Το αγνοούσα αυτό, και από την άνοιξη του 1973 μέχρι τον επόμενο Ιανουάριο του 1974, συνέχισα μια σχέση που πίστευα ότι ήταν κάτι το ιδιαίτερο. Παρότι ήταν έγκλημα που διέπραττε ο Μπίτι βιάζοντάς με… κάνοντας στοματικό σεξ μαζί μου… και με έβλαψε συναισθηματικά τα τελευταία 44 χρόνια» σημείωσε.

Σύμφωνα με τη μήνυση που κατέθεσε η Χιρς τη Δευτέρα, ο 85χρονος σήμερα ηθοποιός «χρησιμοποίησε το ρόλο, την ιδιότητα και τη δύναμή του ως γνωστός σταρ του Χόλιγουντ για να αποκτήσει πρόσβαση, να θωπεύσει, να χειραγωγήσει, να εκμεταλλευτεί και να εξαναγκάσει τη σεξουαλική επαφή κατά τη διάρκεια αρκετών μηνών» το 1973 ενώ ζούσε στο Λος Άντζελες.
Πηγή: skai.gr