Kylie Jenner: Μας «συστήνει» για πρώτη φορά τον γιο της και αποκαλύπτει ποιο θα είναι το όνομά του

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν τη… μεγάλη αποκάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της αδελφής της, Khloe Kardashian

Άλλο ένα μυστήριο λύθηκε. Ολόκληρος ο πλανήτης αγωνιούσε για τη συγκεκριμένη είδηση…Η Kylie Jenner αποκάλυψε το Σάββατο ότι ο 11 μηνών γιος της ονομάζεται, πλέον, Aire

Η 25χρονη μεγιστάνας των καλλυντικών και ο πρώην σύντροφός της, ράπερ Travis Scott, είχαν αρχικά ονομάσει το αγόρι Wolf (λύκος), αλλά κατάλαβαν ότι πρόκειται για ένα όνομα, που δεν ταιριάζει στην προσωπικότητα του μικρού παιδιού. 

Η Kylie με την ανάρτησή της στο Instagram αποκάλυψε, επίσης, για πρώτη φορά το πρόσωπο του αξιολάτρευτου μπόμπιρά της. Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό τα διεθνή ΜΜΕ κάνουν λόγο για χωρισμό του ζευγαριού. 

Η Kylie Jenner με τον γιο της

Η πρώτη εικόνα που «ανέβασε» η Kylie ήταν μια selfie με τον μικρό της μπροστά από έναν καθρέφτη. Στη συνέχεια, η μητέρα δύο παιδιών, μοιράστηκε με τους θαυμαστές της μια χαριτωμένη φωτογραφία του Aire να κάθεται αναπαυτικά σε έναν καναπέ, ενώ φορούσε ένα κομψό, μαύρο σκουφάκι πάνω από τις σγουρές μπούκλες του. Η Kylie, είναι επίσης μητέρα της τετράχρονης Stormi. 

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης έσπευσαν να σχολιάσουν τη… μεγάλη αποκάλυψη, συμπεριλαμβανομένης και της αδελφής της, Khloe Kardashian, η οποία έγραψε: «Ο βασιλιάς! Ο νεαρός βασιλιάς!». 

Η μητέρα της Kylie, Kris, μοιράστηκε επίσης τις δικές της σκέψεις για την κόρη και τον εγγονό της, γράφοντας: «Σ' αγαπώ Aire Webster», βάζοντας ένα κόκκινο emoji καρδιάς.  

Η Kylie Jenner με τον γιο της

Η στενή φίλη της, Hailey Bieber, πρόσθεσε μια σειρά από emojis με πρόσωπα που κλαίνε και έγραψε: «Aire angel». Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο «The Late Late Show With James Cordon» πέρυσι τον Σεπτέμβριο, η Kylie είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα αλλάξει το αρχικό όνομα του γιου της. «Το όνομά του εξακολουθεί να είναι Wolf. Το διαβατήριό του είναι Wolf, αλλά αυτό δεν θα είναι το όνομά του». 

Η Kylie Jenner με τον γιο της

Όσον  αφορά στις φήμες χωρισμού του ζευγαριού, μια πηγή από το περιβάλλον τους δήλωσε στο Entertainment Tonight ότι: «Οι δύο τους είχαν μια σχέση με σκαμπανεβάσματα. Και παρόλο που δεν είναι μαζί αυτή τη στιγμή, αυτό δεν σημαίνει ότι έχει τελειώσει οριστικά». 

Και συνέχισε: «Η Kylie και ο Travis ζουν διαφορετικό τρόπο ζωής και αυτό ήταν ένα μεγάλο ζήτημα. Με δύο παιδιά, η Kylie δεν βγαίνει πάρα πολύ έξω. Ο Travis από την άλλη πλευρά ζει μια ζωή με ξενύχτια στο στούντιο και έξοδο με φίλους. Οι δύο αγαπούν και σέβονται ο ένας τον άλλον...».

Πηγή: skai.gr