Κρις Ροκ: Με χτύπησε ο «Μοχάμεντ Άλι» και «δεν γρατζουνίστηκα»

Χιούμορ για το δυνατό χαστούκι που δέχθηκε από τον Γουίλ Σμιθ στην τελετή απονομής των Όσκαρ την Κυριακή φέρεται να έκανε στα παρασκήνια ο... παθών κωμικός Κρις Ροκ. 

Ο Κρις Ροκ φέρεται να αστειεύτηκε στα παρασκήνια, λέγοντας ότι «μόλις δέχθηκα γροθιά στο πρόσωπο από τον Μοχάμεντ Άλι και δεν γρατζουνίστηκα».

Ο 57χρονος ηθοποιός πάντως είχε φανερά σοκαριστεί όταν δέχθηκε το χαστούκι στο σόου της Κυριακής, λέγοντας στη σκηνή: «Ο Γουίλ Σμιθ μόλις μού άλλαξε τα φώτα».

Αφού προσπάθησε να συνέλθει, χαρακτήρισε το χαστούκι ως «τη μεγαλύτερη βραδιά στην ιστορία της τηλεόρασης» - κάτι που επανέλαβε στα παρασκήνια, σύμφωνα με τους Los Angeles Times.

Ο Ροκ έκανε αναφορά στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Σμιθ ως τον θρυλικό πυγμάχο σε μια βιογραφική ταινία του 2001.

Ο Γουίλ Σμιθ υποβλήθηκε σε δύο χρόνια εκτεταμένης εκπαίδευσης στο ρινγκ για να μπορέσει να υποδυθεί τον σπουδαιότερο κατά πολλούς πυγμάχο όλων των εποχών- το χαστούκι σε συνδυασμό με τον εμβληματικό ρόλο έγιναν θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

O Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, επειδή ξύρισε τον κεφάλι της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, πάσχει από αλωπεκίαση.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε πάνω στη σκηνή και το χαστούκισε. Παρότι στην αρχή το περιστατικό έμοιαζε με κάποιου είδους αστείο, ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ όταν έκατσε ξανά στη θέση του «μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@ στόμα σου», σύμφωνα με το Variety. Ο Γουίλ Σμιθ πάντως μπορεί να κληθεί να επιστρέψει το Όσκαρ Καλύτερου Ηθοποιού μετά το χαστούκι που έδωσε σε ζωντανή σύνδεση στον παρουσιαστή της τελετής Κρις Ροκ, αφήνοντας άναυδο όλο τον κόσμο. 

Δείτε το απίστευτο περιστατικό

Πηγή: skai.gr