Κλείσιμο

Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ στα Όσκαρ - Τι συνέβη

Άναυδοι έμειναν όλοι στην απονομή των βραβείων Όσκαρ όταν ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε στη σκηνή και χαστούκισε τον κωμικό Κρις Ροκ.

Ο Κρις Ροκ που παρουσίαζε εκείνη τη στιγμή μια κατηγορία των Όσκαρ έκανε ένα αστείο για την Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, επειδή ξύρισε τον κεφάλι της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Τζάντα Πίνκετ Σμιθ, πάσχει από αλωπεκίαση.

Ο διάσημος ηθοποιός ανέβηκε πάνω στη σκηνή και το χαστούκισε. Παρότι στην αρχή το περιστατικό έμοιαζε με κάποιου είδους αστείο, ο Σμιθ φώναξε στον Ροκ όταν έκατσε ξανά στη θέση του «μην πιάνεις το όνομα της γυναίκας μου στο γ@@ στόμα σου», σύμφωνα με το Variety.

Δείτε το απίστευτο περιστατικό

Στον Γουίλ Σμιθ το Όσκαρ Α΄ ανδρικού ρόλου για τη «Μέθοδο Γουίλιαμς»

Λίγο μετά ο Γουίλ Σμιθ ανέβηκε ξανά στη σκηνή των Όσκαρ για να παραλάβει το βραβείο Α΄ ανδρικού ρόλου για την ερμηνεία του στο φιλμ «Η μέθοδος Γουίλιαμς», όπου ενσαρκώνει τον πατέρα-προπονητή των δύο πρωταθλητριών του τένις Σερίνα και Βίνους Γουίλιαμς.

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από την Ακαδημία» του αμερικανικού κινηματογράφου, είπε δακρυσμένος ο ηθοποιός, μιλώντας για το περιστατικό με τον Κρις Ροκ.

«Η αγάπη σε εξωθεί να κάνεις τρελά πράγματα», προσπάθησε να δικαιολογηθεί ο κ. Σμιθ παραλαμβάνοντας το αγαλματίδιο.

Πηγή: skai.gr