Κλείσιμο

Kourtney Kardashian: Λανσάρει τη νέα της συλλογή λίγο πριν γεννήσει

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα, η Kourtney Kardashian υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση για να σώσει το αγέννητο παιδί της

Η έγκυος Kourtney Kardashian λανσάρει την πρώτη της συλλογή ρούχων. Στις φωτογραφίες η Kourtney, η οποία περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Travis Barker, δείχνει την κοιλιά της, φορώντας ένα αποκαλυπτικό λευκό crop top και μια μακριά καμπαρντίνα.

Η σταρ ανέδειξε τις καμπύλες της εγκυμοσύνης της με το «τολμηρό» σύνολο, το οποίο ολοκλήρωσε με ένα σέξι σκισμένο καλσόν και μπότες. Η Kourtney παρουσιάστηκε για πρώτη φορά ως η νεότερη πρέσβειρα της μάρκας Boohoo πέρυσι, με την οποία πλέον συνεργάζεται, δημιουργώντας δύο συλλογές με 46 κομμάτια περιορισμένης έκδοσης. 

Η Kourtney Kardashian

Η ίδια ανέφερε σε δήλωσή της: «Όταν η boohoo με προσέγγισε για πρώτη φορά με αυτή την ιδέα που αφορούσε τη βιωσιμότητα και το στυλ, ανησυχούσα για τις επιπτώσεις της βιομηχανίας γρήγορης μόδας στον πλανήτη μας. Ήταν μια διαφωτιστική εμπειρία να μιλάω απευθείας με ειδικούς του κλάδου».

Οι δύο συλλογές της περιλαμβάνουν 46 κομμάτια περιορισμένης έκδοσης και έκαναν επίσημα το ντεμπούτο τους στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης το 2022. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από ένα μήνα, η Kourtney Kardashian υποβλήθηκε σε επείγουσα επέμβαση για να σώσει το αγέννητο παιδί της. Ο Travis αναγκάστηκε να διακόψει απότομα την περιοδεία του ροκ συγκροτήματος Blink-182 για να επιστρέψει στο σπίτι του και να είναι με την οικογένειά του εν μέσω της αδιευκρίνιστης ιατρικής επιπλοκής.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by boohoo (@boohoo)

Η σταρ των Kardashians μοιράστηκε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τη δείχνει να κρατά το χέρι του Barker, ενώ βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και αποκάλυψε στους 224 εκατ. ακολούθους της στο Instagram τι πέρασε. 

Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Θα είμαι για πάντα ευγνώμων στους απίστευτους γιατρούς μου που έσωσαν τη ζωή του μωρού μας. Είμαι αιώνια ευγνώμων στον σύζυγό μου που έσπευσε στο πλευρό μου από την περιοδεία για να είναι μαζί μου στο νοσοκομείο και να με φροντίσει μετά. Ο ‘’βράχος’’ μου. Και στη μαμά μου, ευχαριστώ που μου κρατούσε το χέρι σε όλο αυτό». Η Kourtney παραδέχτηκε ότι δεν ήταν προετοιμασμένη για μια τέτοια επιπλοκή, αφού είχε βιώσει ομαλές εγκυμοσύνες στο παρελθόν. 

Τον περασμένο Ιούνιο η Kourtney Kardashian ανακοίνωσε ότι εκείνη και ο σύζυγός της περιμένουν το πρώτο τους παιδί. «Ενώθηκαν» με τα ιερά δεσμά του γάμου τον Μάιο του 2022 στην Ιταλία. Το ζευγάρι έχει άλλα τρία παιδιά από προηγούμενες σχέσεις του.
 

Πηγή: skai.gr
TAGS: έγκυος