Phoebe Dyvenor: Η πρωταγωνίστρια του «Bridgerton» μίλησε για το ειδύλλιό της με τον Pete Davidson

Η τελευταία ταινία της ηθοποιού, «Fair Play», θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 6 Οκτωβρίου

Η Phoebe Dyvenor είναι απλά εντυπωσιακή… Η 28χρονη ηθοποιός φωτογραφήθηκε για το τεύχος Οκτωβρίου 2023 του περιοδικού «ELLE», όπου μίλησε για το σύντομο ειδύλλιο της με τον Pete Davidson, καθώς και για την πίεση της εργασίας σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία, ενόψει της επερχόμενης νέας της ταινίας «Fair Play»

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη «δίνη» της επιτυχίας που βίωσε μετά τον πρωταγωνιστικό ρόλο της στην ταινία «Bridgerton». Συζητώντας για τη σχέση της με τον Pete Davidson, ο οποίος μετά από εκείνη θα έβγαινε με την Kim Kardashian, την Emily Ratajkowski και την Chase Sui Wonders, η Phoebe Dyvenor παραδέχτηκε ότι αρχικά «δεν πίστευε ότι κάποιος θα ενδιαφερόταν» για τη σχέση της με τον πρώην κωμικό του «Saturday Night Live», αν και αποκάλυψε ότι αυτό ήταν μια, μάλλον, «αφελή» σκέψη. 

Η Phoebe Dyvenor

Μιλώντας για τη σχέση της με τον Pete Davidson, η ηθοποιός ανέφερε ότι της προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι υπήρχε έντονο ενδιαφέρον από τον κόσμο, προσθέτοντας ότι «ήταν απλά μια νεαρή γυναίκα και έβγαινε ραντεβού και με κάποιο τρόπο αυτό προκαλεί μια συζήτηση».

Μάλιστα, η ίδια έκανε λόγο για «σκληρά μαθήματα» που πήρε από την εμπειρία αυτή. «Συνειδητοποιείς, ότι δεν μπορείς να ζήσεις τη ζωή σου με τον τρόπο που συνήθιζες μέχρι τώρα. Υπήρχε μια εποχή, για παράδειγμα, που ‘’ανέβαζα’’ τα πάντα στο Instagram, και τώρα είμαι πολύ, πολύ προσεκτική στο τι βγάζω στον κόσμο».

Η Phoebe Dyvenor

Πρόσθεσε ότι την απογοήτευε το γεγονός ότι οι θαυμαστές δημιουργούσαν «όποια ιστορία ήθελαν» από τις φωτογραφίες της με τον διάσημο κωμικό, αν και γνώριζε τι πραγματικά συνέβαινε μεταξύ του ζευγαριού.

Η Phoebe αποκάλυψε, επίσης, ότι επειδή είναι μια γυναίκα στη βιομηχανία του θεάματος, «τα άγχη της είναι αυξημένα από τη συνεχή έκθεση στη γνώμη των άλλων ανθρώπων για εκείνη και τις ερωτικές της σχέσεις».

Η Phoebe Dyvenor

Η τελευταία ταινία της ηθοποιού, «Fair Play», θα κυκλοφορήσει στο Netflix στις 6 Οκτωβρίου, με την ίδια να παραδέχεται ότι δεν περίμενε ποτέ ότι θα γίνει τόσο γνωστή. Αναλογιζόμενη το «Bridgerton» εξήγησε: «Ήμουν πραγματικά αφελής. Δεν νομίζω ότι υπήρξε περίοδος στη ζωή μου ως ηθοποιός που σκέφτηκα τη φήμη. Ο μόνος μου στόχος ήταν να δουλέψω ως ηθοποιός και να μην έχω άλλες δουλειές. Και έτσι δεν περίμενα ότι θα άλλαζε τον κόσμο μου, με τον τρόπο που άλλαξε». Υποδύεται την πρωταγωνίστρια «Emily» στο επερχόμενο ερωτικό θρίλερ και παραδέχτηκε ότι τα χρόνια της στη βιομηχανία του θεάματος την άλλαξαν πολύ. 

«Ένιωθα ότι ήξερα αρκετά για την εργασία σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο περιβάλλον», επισήμανε η Phoebe Dyvenor. Και πρόσθεσε: «Υπάρχει μια επιπλέον πίεση όταν είσαι γυναίκα σε αυτή τη βιομηχανία, αλλά νομίζω ότι αυτό με παρακινεί να δουλεύω σε πράγματα όπως το ‘’Fair Play’’ και να νιώθω ότι μπορώ να έχω λόγο στο να κάνω τις αλλαγές που χρειάζονται και να χρησιμοποιούμε κάποια πράγματα προς όφελός μας αν μπορούμε». 

Πηγή: skai.gr