Κορμάρα η Pamela Anderson: Ποζάρει με το εμβληματικό κόκκινο μαγιό του Baywatch - Δείτε φωτογραφίες

Η ξανθιά σεξοβόμβα έκανε τα κόκκινα μαγιό δημοφιλή τη δεκαετία του 1990

Η Πάμελα Άντερσον επέστρεψε με ένα σέξι κόκκινο μαγιό και «αναστάτωσε» τους θαυμαστές της. Η 55χρονη ξανθιά Barbie διαθέτει ένα καλλίγραμμο σώμα, που πολλές στην ηλικία της θα ήθελαν να έχουν. H Πάμελα μας θυμίζει μέρες «Baywatch», καθώς ποζάρει με το κόκκινο ολόσωμο μαγιό της και αποτίνει φόρο τιμής στον εμβληματικό ρόλο της, ο οποίος την κατέστησε παγκόσμιο σύμβολο του σεξ.

Η ξανθιά σεξοβόμβα έκανε τα κόκκινα μαγιό δημοφιλή τη δεκαετία του 1990, χάρη στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά «Baywatch». Υποδύθηκε τη ναυαγοσώστρια CJ Parker στη δραματική σειρά δράσης της δεκαετίας του 1990, με πρωταγωνιστή τον David Hasselhoff.

Διαβάστε σχετικά: Pamela Anderson: Η ξανθιά Barbie της δεκαετίας του ’90 άλλαξε - Η σταρ του «Baywatch» είναι έτοιμη να πει τη δική της ιστορία

Η Πάμελα Άντερσον «ανέβασε» τη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ανακοίνωσε τη συνεργασία της με το Frankies Bikinis. «Ήρθε η ώρα. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένη να το μοιραστώ μαζί σας. Είμαι απαίσια στο να κρατάω ένα μυστικό…», έγραψε στην ανάρτησή της. 

Η Pamela Anderson

Η ιστορία πίσω από τη συνεργασία ξεκίνησε πριν από χρόνια στο Paradise Cove, μια μικρή παραλιακή κοινότητα του Μαλιμπού, σύμφωνα με τη μάρκα, όπου η Πάμελα Άντερσον παρακολούθησε την ιδρύτρια του Frankies Bikinis, Francesca Aiello, να μεγαλώνει μαζί με τους δύο γιους της, Dylan και Brandon. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

«Η Πάμελα πάντα θαύμαζε τη Francesca για την αμοιβαία αγάπη τους για όλα τα πράγματα της άμμου και της θάλασσας, ενώ η Francesca θαύμαζε την Πάμελα ως πρωτοπόρο των σέξι μαγιό. Αυτοί οι δύο κόσμοι συναντήθηκαν», αναφέρει η εταιρεία. 

Και προσθέτει: «Η Πάμελα είναι πραγματικά όμορφη μέσα και έξω, αποπνέει δύναμη, καλοσύνη, αγάπη για όλα τα ζωντανά πράγματα», δήλωσε η Aiello για τη μούσα της για τη νέα συλλογή. «Τη θαυμάζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου και το να μπορέσουμε να δουλέψουμε μαζί σε μια σειρά μαγιό είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα για εμένα». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Frankies (@frankiesbikinis)

Πηγή: skai.gr