«Στα χωρίσματα»… Σακίρα και Πικέ

Τις τελευταίες ώρες η είδηση ότι η Σακίρα και ο Πικέ χωρίζουν εξαιτίας απιστίας του δεύτερου κάνει το γύρο του διαδικτύου. Είναι αλήθεια ή πρόκειται απλά για φήμες;

Κι αυτό γιατί, όπως όλα δείχνουν, το βασικό πρόβλημα της ποπ σταρ αυτή την εποχή δεν είναι το διαζύγιο, αλλά οι εκκρεμότητές της με την εφορία! 

Η Σακίρα έχει κληθεί να παρουσιαστεί στις 12 Ιουνίου σε δικαστήριο στην περιφέρεια της Βαρκελώνης για φερόμενη οικονομική απάτη ύψους σχεδόν 14,5 εκατομμυρίων ευρώ. Η ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 12 Ιουνίου στις 10:00 τοπική ώρα.

Η νομική της ομάδα ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι θα συνεχίσει να υπερασπίζεται την υπόθεσή της με βάσιμα νομικά επιχειρήματα. «Επί φορολογικών θεμάτων η Σακίρα ήταν πάντα άμεμπτη σε όλες τις χώρες που έπρεπε να πληρώσει φόρους και εμπιστεύτηκε και ακολούθησε πιστά τις συστάσεις των καλύτερων ειδικών και συμβούλων», υπογράμμιζαν οι δικηγόροι.

Ο Πικέ και η Σακίρα μετρούν 12 χρόνια σχέσης

Ας δούμε, λοιπόν, πώς ξεκίνησαν όλα

Η εφημερίδα «Periodico» έγραψε ότι ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εδώ και μερικές εβδομάδες μένει μόνος και μάλιστα στο παλιό του σπίτι. Τα σενάρια χωρισμού δίνουν και παίρνουν και η σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» παίρνει τη σκυτάλη και κάνει τις δικές της… «πικάντικες» αποκαλύψεις. 

«Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στη σχέση τους», ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Η δημοσιογράφος, μάλιστα, πάει κι ένα βήμα παραπέρα και βγάζει τον Πικέ στη «σέντρα», λέγοντας ότι όχι μόνο επέστρεψε στο σπίτι όπου έμενε όσο ήταν εργένης, αλλά έχει αρχίσει ξέφρενη ζωή, γεμάτη πάρτι και άλλες γυναίκες!

Τα δημοσιεύματα, επίσης, αναφέρουν ότι μαζί με τον συμπαίκτη του, Ρίκι Πουτς, νοικιάζουν πριβέ δωμάτια, σε διάσημα κλαμπ της Μαδρίτης, και διασκεδάζουν μέχρι το πρωί, έχοντας στην παρέα τους… αιθέριες γυναικείες υπάρξεις.

Το ζευγάρι πάντως τηρεί «σιγή ιχθύος» και δεν επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύδει κάτι. 

Ο Πικέ και η Σακίρα μετρούν 12 χρόνια σχέσης, καθώς είναι μαζί από το 2010. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί στο περιθώριο του Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής, στα γυρίσματα του τραγουδιού «Waka Waka».

Τον Σεπτέμβριο του 2012 η Κολομβιανή σταρ ανακοίνωσε πως είναι έγκυος στο πρώτο παιδί του ζευγαριού και τον Ιανουάριο του 2013 γεννήθηκε ο γιος τους, Μίλαν. Τον Ιανουάριο του 2015 γεννήθηκε ο δεύτερος γιος τους, Σάσα.
 

Πηγή: skai.gr