Κλείσιμο

Φεύγουν…τρέχοντας οι δικηγόροι του Κάνιε Γουέστ στο διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν – Και τέταρτος δικηγόρος «κούνησε το μαντίλι»

Ο Κάνιε Γουέστ φαίνεται πως έχασε ακόμη έναν δικηγόρο στο διαζύγιό του με την Κιμ Καρντάσιαν. Η Σαμάνθα Σπέκτορ, η οποία ήταν η τέταρτη δικηγόρος του, κατέθεσε έγγραφα για να παραιτηθεί από την εκπροσώπησή του, σύμφωνα με την Page Six της «New York Post». 

Ήταν Φεβρουάριος του 2021, όταν Κιμ και Κάνιε ανακοίνωσαν πως έπειτα από επτά χρόνια έγγαμου βίου και αφού απέκτησαν τέσσερα παιδιά, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. 
Από τότε έχουν χυθεί τόνοι από μελάνι, καθώς αναμφισβήτητα ήταν ένα από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια διασημοτήτων -επιπέδου μεγιστάνων- στον κόσμο.
Αν και δεν υπάρχουν λεπτομέρειες για τον λόγο που η δικηγόρος αποφάσισε να αποχωρήσει από την υπόθεση, η ίδια απλώς ανέφερε λακωνικά, «ασυμβίβαστη διακοπή της σχέσης δικηγόρου-πελάτη». 

Προς το παρόν, την υπόθεση του Γουέστ θα αναλάβει ένας από τους… πολλούς δικηγόρους που έχει στη «φαρέτρα» του ο διάσημος ράπερ, ο οποίος, ωστόσο, δεν ειδικεύεται στα διαζύγια. 
Η διάσημη δικηγόρος διαζυγίων, η οποία πρόσφατα εκπροσώπησε τη Nicole Young στο διαζύγιό της με τον Dr. Dre, ανέλαβε την υπόθεση τον Μάρτιο, αφού ο 44χρονος Γουέστ απέλυσε τον Chris Melcher, καθώς η σχέση τους «είχε γίνει εξαιρετικά δύσκολη, με ελάχιστη επικοινωνία».

Ο χωρισμός τους ήταν το θέμα της πρεμιέρας της σειράς «The Kardashians». «Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να ελέγξω πώς αντιδρώ σε κάτι», είπε η Κιμ Καρντάσιαν στην οικογένειά της, ενώ συζητούσε για τα δημόσια ξεσπάσματα του Κάνιε Γουέστ. Η ίδια αναγνωρίζει τον αντίκτυπο που είχε όλη αυτή η ιστορία στην οικογένειά της. «Λυπάμαι, παιδιά. Δεν θα αφήσω ποτέ να σας συμβεί ξανά αυτό. Δεν πρόκειται να αφήσω κανέναν να φερθεί έτσι σε εσάς ή στον εαυτό μου. Νιώθω για πρώτη φορά στη ζωή μου δυνατή». 

H εικόνα της Κιμ Καρντάσιαν αναβαθμίστηκε πραγματικά όταν το 2014 έγινε ζευγάρι με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ, ο οποίος τη μύησε στον κόσμο της υψηλής μόδας, βγάζοντάς την ενδεχομένως από τα αδηφάγα βλέμματα εκατομμύρια τηλεθεατών του ριάλιτι. Ή τουλάχιστον προσδίδοντάς της ένα άλλου είδους αισθητικής που μέχρι τότε δεν συναντούσε κανείς συχνά.


 

Πηγή: skai.gr