Kim Kardashian: Θα σταματήσει να βγαίνει με νεότερους άνδρες

Η επιχειρηματίας έκανε την αποκάλυψη στο ριάλιτι «The Kardashians»

Η Κιμ Καρντάσιαν έθεσε όριο ηλικίας στις σχέσεις της. Μετά τη θυελλώδη σχέση της με τον κωμικό Pete Davidson, η διάσημη τηλεπερσόνα αποφάσισε ότι από εδώ και στο εξής θα αναζητά κάποιον πιο κοντά στην ηλικία της.

«Μετά την τελευταία μου εμπειρία, έθεσα πλέον όριο ηλικίας στους άνδρες», δήλωσε η 42χρονη Κιμ, αναφερόμενη στο χάσμα 13 ετών που τη «χώριζε» από τον 29χρονο κωμικό. 

«Χρειάζομαι κάποιον πιο κατάλληλο για την ηλικία μου», πρόσθεσε η μητέρα δύο παιδιών στο πρόσφατο επεισόδιο του ριάλιτι «The Kardashians».

Μάλιστα, η ίδια ανέφερε ότι αυτή τη στιγμή είναι ευτυχισμένη με το να είναι single. «Πραγματικά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με το να είμαι μόνη μου και είμαι σίγουρη ότι θα έρθει και ο σωστός άνδρας στον δρόμο μου». 

Η Κιμ Καρντάσιαν έκανε τις εξομολογήσεις αυτές κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο Λονδίνο, παρέα με τα παιδιά της και μερικούς φίλους της, για να πάει τον γιο της Saint σε έναν αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας Arsenal. Κατά τη διάρκεια του αγώνα, μία από τις φίλες της επισήμανε ότι κάποιοι από τους παίκτες θα ήταν μια καλή προοπτική για εκείνη.

Η επιχειρηματίας παραπονέθηκε: «Όταν είσαι ανύπαντρη και όλοι οι φίλοι σου είναι παντρεμένοι, είναι σαν να έχεις την "απελπισία" γραμμένη στο πρόσωπό σου και όλοι προσπαθούν να σου βρουν κάποιον». Ωστόσο, παραδέχτηκε ότι θα ήθελε να έχει τη βοήθεια ενός συντρόφου στο μεγάλωμα των παιδιών της. 

Η πρωταγωνίστρια του ριάλιτι παραδέχτηκε ότι αρχικά δεν σκόπευε να παρευρεθεί στο Met Gala 2023, το οποίο ήταν ένα αφιέρωμα στον εκλιπόντα σχεδιαστή Karl Lagerfeld. Ωστόσο, ορισμένα άρθρα που υποστήριζαν ότι η ίδια και οι αδελφές της δεν θα προσκαλούνταν πλέον στην πολυτελή ετήσια γιορτή, την έκαναν να αλλάξει γνώμη. «Υπάρχει κάτι σε μένα που απλά θέλω να εμφανιστώ. Είμαι πολύ μικροπρεπής σε αυτό», παραδέχτηκε η ίδια. Η Kim Kardashian παρευρέθηκε στο Met Gala, φορώντας ένα custom σχέδιο Schiaparelli του Daniel Roseberry. 

Πηγή: skai.gr