Η Gwyneth Paltrow δεν χάνει ποτέ το κέφι της: Ποζάρει με εσώρουχα και είναι απλά εντυπωσιακή

Η διάσημη ηθοποιός αναφέρθηκε και στο διαζύγιό της με τον Chris Martin

Η Gwyneth Paltrow είναι εντυπωσιακή. Η διάσημη ηθοποιός και επιχειρηματίας μας δείχνει την καλλίγραμμη σιλουέτα της για τις ανάγκες φωτογράφισής της στο περιοδικό «Bustle». Η 51χρονη ηθοποιός διαθέτει... κορμάρα λόγω των εξαντλητικών προπονήσεών της - κάνει γυμναστική - ενώ επιδεικνύει τον πισινό της και τα ατέλειωτα πόδια της, φορώντας τα κόκκινα εσώρουχά της. 

Η Gwyneth Paltrow

Η μητέρα δύο παιδιών ανέδειξε την παιχνιδιάρικη πλευρά της, κάτι που οι θαυμαστές της γνωρίζουν πολύ καλά όλα αυτά τα χρόνια. Η ηθοποιός είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η σταρ αναφέρθηκε στο διαζύγιό της με τον Chris Martin, με τη νικήτρια των Όσκαρ να αποκαλύπτει ότι δημιούργησε μια «συλλογή δεδομένων», προκειμένου να προετοιμάσει τα παιδιά της, Apple και Moses, για τον χωρισμό τους. 

Η Gwyneth Paltrow

Η ιδρύτρια της εταιρείας Goop είπε ότι ήθελε να ερευνήσει άλλους ανθρώπους, των οποίων οι γονείς είχαν χωρίσει, για να αποφασίσει πώς θα προσέγγιζε το θέμα το 2016. Το ζευγάρι «ενώθηκε» με τα δεσμά του γάμου το 2003 και χώρισε το 2014.

Η Gwyneth Paltrow

«Τα παιδιά μου είναι υπέροχα. Είναι προσγειωμένα και αστεία», ανέφερε στη συνέντευξή της. Και συνέχισε: «Ο Chris Martin και εγώ δεν θέλαμε πραγματικά να βιώσουν το διαζύγιο ως τραύμα. Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο, φυσικά, αλλά δεν θέλαμε ποτέ να νιώσουν ότι βρίσκονται στη μέση ή ότι ο ένας από εμάς κατηγορεί τον άλλο. 

Η Gwyneth Paltrow

Εκείνη την εποχή, λοιπόν, έκανα μια έρευνα και διαπίστωσα από ενήλικες, που οι γονείς τους είχαν χωρίσει, ότι αυτό που τους είχε ενοχλήσει ήταν το γεγονός ότι οι γονείς τους δεν είχαν καθόλου καλή επαφή. Δεν μπορούσαν να καθίσουν σε ένα τραπέζι για να συζητήσουν για τα πιο απλά πράγματα με τα παιδιά τους. Έλεγα: "Αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται ποτέ να κάνω". Και πραγματικά δεν το κάναμε με τον σύζυγό μου», πρόσθεσε η ίδια. 
 

Πηγή: skai.gr