Κλείσιμο

Kim Kardashian: Μισεί τη νέα σύζυγο του Kanye West – Την απατούσε πριν παντρευτούν

Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε μια σειρά από αινιγματικά αποσπάσματα στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός που έγραφε: «Δεν έχω πολλά να πω. Απλά έχω πολλά να κάνω»

Η Κιμ Καρντάσιαν ήταν εδώ και καιρό καχύποπτη με τη νέα σύζυγο του Kanye West, Bianca Censori, σύμφωνα με διάφορα δημοσιεύματα στα διεθνή ΜΜΕ. 

Η είδηση του μυστικού γάμου του ράπερ αιφνιδίασε τους θαυμαστές του την περασμένη εβδομάδα, ωστόσο η Bianca Censori δεν ήταν ένα πρόσωπο άγνωστο για την Κιμ Καρντάσιαν. 

«Η Κιμ τη μισεί. Είναι όμορφη. Και η Κιμ μισεί τα όμορφα κορίτσια», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον της 42χρονης σταρ του «Keeping Up with the Kardashians».

Μάλιστα, ο ίδιος άνθρωπος ισχυρίστηκε, επίσης, ότι η Κιμ είχε αισθανθεί ότι «υπήρχε έλξη μεταξύ τους», πριν από την είδηση του μυστικού γάμου τους την περασμένη εβδομάδα. 

Η διάσημη τηλεπερσόνα μοιράστηκε μια σειρά από αινιγματικά αποσπάσματα στο Instagram, συμπεριλαμβανομένου ενός που έγραφε: «Δεν έχω πολλά να πω. Απλά έχω πολλά να κάνω».

Ένα άλλο έγραφε: «Απλά θυμηθείτε, το μαύρο πρόβατο συνήθως μετατρέπεται σε κατσίκα. Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις». 

Ο Kanye παντρεύτηκε την Bianca, η οποία εργάζεται στο fashion brand του Yeezy, δύο μήνες αφότου οριστικοποιήθηκε το διαζύγιό του από την Κιμ τον Νοέμβριο. 

Ο σούπερ σταρ του χιπ-χοπ λέγεται ότι πραγματοποίησε μια ιδιωτική τελετή με την αγαπημένη του, ενώ το ζευγάρι εμφανίστηκε να φορά βέρες. Ωστόσο, ο γάμος τους φαίνεται να μην είναι νόμιμος επειδή το ζευγάρι δεν έχει καταθέσει πιστοποιητικό γάμου, σύμφωνα με την «Daily Mail». 

Η Bianca, που μοιάζει στην Κιμ Καρντάσιαν, γεννήθηκε στη Μελβούρνη και έφυγε από την Αυστραλία τον Νοέμβριο του 2020, λίγο μετά την αποφοίτησή της με μεταπτυχιακό στην αρχιτεκτονική, και μετακόμισε στο Λος Άντζελες για να εργαστεί για τον Yeezy. 

Πηγή: skai.gr