Κλείσιμο

Η Jennifer Coolidge αποκαλύπτει: Δεν έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου

Πώς σχολίασε η γνωστή ηθοποιός το βραβείο που κέρδισε για τον ρόλο της στην ταινία «The White Lotus»

Εμφανίζεται στις σειρές και στις ταινίες ως η σέξι πληθωρική κυρία που «κυνηγά» τους άντρες, αλλά στην πραγματική ζωή της, κάτι φαίνεται να της... έχει λείψει.

Η γνωστή ηθοποιός Τζένιφερ Κούλιτζ δεν περίμενε ποτέ να γίνει τόσο συναισθηματική όταν θα λάμβανε τη Χρυσή Σφαίρα της την Τρίτη το βράδυ.

«Έμεινα έκπληκτη με το πώς ξέσπασα» είπε στο Page Six. «Στεκόμουν μπροστά σε αυτό το πλήθος και ξέχασα που βρισκόμουν. Έβγαλα πολλά από τα συναισθήματά μου. Δεν προσπαθούσα να είμαι αστεία. Ήμουν σοβαρή», πρόσθεσε.

Η 61χρονη ηθοποιός ήταν ξεκάθαρα συγκλονισμένη καθώς τη χειροκρότησαν όλοι όρθιοι ενώ έπαιρνε το βραβείο της Β' Γυναικείου Ρόλου σε Περιορισμένη Σειρά/Ανθολογία, για τον σκηνικό ρόλο της ως ερωτευμένη δισεκατομμυριούχος κληρονόμος Tanya McQuoid στην επιτυχία του HBO "The White Lotus".

Στην ομιλία της, η Κούλιτζ είπε ότι τα όνειρά της να γίνει σταρ είχαν «σβήσει» από τη ζωή της και ότι την είχαν κρατήσει με μικρές δουλειές όλα αυτά τα χρόνια από φίλους όπως οι Ράιαν Μέρφι («The Watcher»), Μάικλ Πάτρικ Κινγκ (» Sex and the City») και τους Weitz Brothers («American Pie»), μαζί με τη συμπρωταγωνίστρια του «Legally Blonde» Reese Witherspoon.

Σε ερώτηση για την προσωπική της ζωή, η Κούλιτζ αποκάλυψε ότι δεν έτυχε, στα πολλά ραντεβού που έχει βγει, να κρίνει κάποιον ως κατάλληλο για εκείνη, τονίζοντας ότι «δεν έχω βρει τον έρωτα της ζωής μου».
 

Πηγή: skai.gr