Η Kim Kardashian και η κόρη της North West μεταμορφώθηκαν σε Avatar – Δείτε video

Πρόσφατα, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε σε συνέντευξή της ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της, προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά της μετά το διαζύγιό της 

Η Κιμ Καρντάσιαν και η κόρη της, North West, «ανέβασαν» στο Tik Tok βίντεο που τις δείχνει ως Avatar. 

H ταινία «Avatar: The Way of Water» που σκηνοθέτησε ο James Cameron ξεπέρασε το 1 δισ. δολάρια σε εισπράξεις παγκοσμίως στη μεγάλη οθόνη. Είναι η μόνη ταινία που ξεπέρασε το πολυπόθητο ορόσημο του box office σε μόλις 14 ημέρες προβολής. 

Συνολικά, μόνο δύο ταινίες που κυκλοφόρησαν το 2022 κατάφεραν να ξεπεράσουν αυτό το όριο και είναι το «Top Gun: Maverick», που χρειάστηκε 31 ημέρες και το «Jurassic World Dominion», που χρειάστηκε περισσότερους από τέσσερις μήνες.

@kimandnorth

Avatar

♬ End Title Theme (From "Avatar The Last Airbender") - Geek Music

Η Καρντάσιαν και η κόρη της κάθισαν δίπλα-δίπλα σε έναν καναπέ στην κατοικία τους στο Calabasas για να φτιάξουν το βίντεο. 

Πρόσφατα, η Κιμ Καρντάσιαν ανέφερε σε συνέντευξή της ότι έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι της, προκειμένου να προστατεύσει τα παιδιά της: «Είχα τον καλύτερο μπαμπά. Δεν θέλω να γίνω συναισθηματική. Και είχα τις καλύτερες αναμνήσεις και την καλύτερη εμπειρία και αυτό είναι το μόνο που θέλω για τα παιδιά μου. Όσο μπορούν να το έχουν αυτό, αυτό θέλω γι' αυτά».

Η Κιμ κατέθεσε αίτηση διαζυγίου από τον Κάνιε τον Φεβρουάριο του 2021, μετά από σχεδόν επτά χρόνια γάμου. 
 

Πηγή: skai.gr