Κλείσιμο

Kim Kardashian: Η κόρη της τρώει ωμό κρεμμύδι σαν μήλο και οι θαυμαστές της «φρικάρουν» (video)

«Τρώει τα λαχανικά σαν μήλα», είπε με απόγνωση η Kim Kardashian

Οι θαυμαστές «φρίκαραν», όταν η κόρη της Kim Kardashian, North West, έφαγε ένα ωμό κρεμμύδι σαν μήλο στην εκπομπή «The Kardashians».

Το δίδυμο μητέρας-κόρης έφτιαχνε σούσι και τηγανητό κοτόπουλο στην κουζίνα τους, όταν η 10χρονη αποφάσισε να δαγκώσει μια μεγάλη μπουκιά από ένα άψητο γλυκό κρεμμύδι στο επεισόδιο της Πέμπτης 2 Νοεμβρίου. 

«Μπορείς να το φας έτσι;», ρώτησε η 43χρονη Kardashian, καθώς το μεγαλύτερο παιδί της μασούσε το κρεμμύδι. 

«Θέλεις λίγο;», ρώτησε η North τη μαμά της, ενώ μασούσε το κρεμμύδι.

«Όχι, ευχαριστώ. Θα φας ένα κρεμμύδι σαν μήλο; Αυτό κάνουν οι άνθρωποι;», είπε η ιδρύτρια της «Skims», απευθυνόμενη στις κάμερες. Και πρόσθεσε: «Τρώει τα λαχανικά σαν μήλα».

Η Καρντάσιαν έδωσε αρκετά φιλιά στη North στο μάγουλο πριν απομακρυνθεί και αναφωνήσει: «Θεέ μου, αυτή η… ανάσα θα με κάνει να κλάψω! Όχι, είναι τόσο δυνατή. Θεέ μου, τα μάτια μου κυριολεκτικά δακρύζουν. Πώς δεν δακρύζεις;», τη ρώτησε η τηλεπερσόνα και επιχειρηματίας, Kim Kardashian. H North χαμογέλασε, λέγοντάς της: «Είμαστε οι καλύτεροι σεφ».

Οι τηλεθεατές κατέκλυσαν το Twitter για να μοιραστούν τις αντιδράσεις τους για τα περίεργα… καμώματα της μικρούλας, όπως γράφει το «Page Six». 

«Η North West τρώει τα κρεμμύδια σαν μήλα. Αν αυτό δεν εξηγεί τα πάντα γι' αυτήν ως παιδί... Μια μικρή εικόνα», έγραψε ένα άτομο στο Twitter.

«Το ότι η North West τρώει ένα ωμό κρεμμύδι σαν μήλο την κάνει το πιο τρομακτικό άτομο στον κόσμο», αστειεύτηκε ένας άλλος χρήστης. 

Η Kim Kardashian μοιράζεται τη North με τον πρώην σύζυγό της, Kanye West, από τον οποίο κατέθεσε αίτηση διαζυγίου τον Φεβρουάριο του 2021. Οι πρώην είναι επίσης συν-γονείς των γιων τους, Saint και Psalm, και της 5χρονης Chicago. Ο ράπερ παντρεύτηκε τη Bianca Censori τον Δεκέμβριο του 2022, λιγότερο από ένα μήνα μετά την οριστικοποίηση του διαζυγίου του με την Kim Kardashian. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NORTH WEST (@_north__west)

Πηγή: skai.gr