Selena Gomez: Απειλεί να διαγράψει τον λογαριασμό της στο Instagram με αφορμή τον πόλεμο Ισραήλ- Χαμάς

«Το να βασανίζονται και να σκοτώνονται άνθρωποι ή οποιαδήποτε πράξη μίσους προς οποιαδήποτε ομάδα είναι φρικτή», έγραψε η ίδια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης 

Η Selena Gomez μπορεί να έγραψε ιστορία ως η γυναίκα με τους περισσότερους followers στο Instagram, αλλά, την Πέμπτη 2 Νοεμβρίου 2023, απείλησε δημοσίως να απενεργοποιήσει την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Meta, λόγω του πολέμου Ισραήλ-Χαμάς.

Η 31χρονη ποπ σταρ δημοσίευσε και στη συνέχεια διέγραψε αμέσως ένα Instastory που έγραφε: «Κάνω ένα διάλειμμα και διαγράφω το Instagram μου. Τελείωσα. Δεν υποστηρίζω τίποτα από αυτά που συμβαίνουν».

H Selena Gomez

Η διάσημη τραγουδίστρια είχε ανακοινώσει για πρώτη φορά το «διάλειμμά της από τα social media» τη Δευτέρα «επειδή η καρδιά μου ραγίζει βλέποντας όλη τη φρίκη, το μίσος, τη βία και τον τρόμο που συμβαίνει στον κόσμο», είχε γράψει η ίδια. 

«To να βασανίζονται και να σκοτώνονται άνθρωποι ή οποιαδήποτε πράξη μίσους προς οποιαδήποτε ομάδα είναι φρικτή», έγραψε η Selena Gomez στην ανάρτησή της.

Και πρόσθεσε: «Πρέπει να προστατεύσουμε όλους τους ανθρώπους, ειδικά τα παιδιά και να σταματήσουμε οριστικά τη βία. Λυπάμαι αν τα λόγια μου δεν θα είναι ποτέ αρκετά για όλους ή ένα hashtag. Απλά, δεν μπορώ να στέκομαι δίπλα σε αθώους ανθρώπους που πληγώνονται. Αυτό είναι που με αρρωσταίνει. Μακάρι να μπορούσα να αλλάξω τον κόσμο. Αλλά μια ανάρτηση δεν θα το κάνει», πρόσθεσε. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)

Η δύο φορές υποψήφια για Grammy δημοσίευσε επίσης ένα παλιό στιγμιότυπο της 10χρονης ετεροθαλούς αδελφής της, Gracie Elliott Teefey, με τη λεζάντα: «Έχοντας μια αδελφή, θα έκανα τα πάντα για τα παιδιά και τις αθώες ζωές».

Η τραγουδίστρια απενεργοποίησε τα σχόλια στις δύο τελευταίες αναρτήσεις της στο Instagram, αλλά η ανάρτησή της για την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας από τις 4 Οκτωβρίου είναι γεμάτη με ντροπιαστικά σχόλια από ακτιβιστές υπέρ της Παλαιστίνης.

Πηγή: skai.gr