Κλείσιμο

Jennifer Lopez: Εξηγεί πώς ο Ben Affleck την κάνει να αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ

«Κάθε κομμάτι μου, το σώμα μου, η φωνή μου, οι επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου, όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι», ανέφερε η Λόπεζ σε συνέντευξή της 

Ο γάμος της Τζένιφερ Λόπεζ και του Μπεν Άφλεκ αποτέλεσε μια έκπληξη, παρά το γεγονός ότι είχαν αρραβωνιαστεί στο παρελθόν και είχαν βγει ραντεβού για σημαντικό χρονικό διάστημα στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Ενώ η Lopez εξακολουθεί να εντυπωσιάζει τους θαυμαστές της με τις αναρτήσεις της στο Instagram, που επιδεικνύουν, κυρίως, την καλλίγραμμη σιλουέτα της, στην πραγματικότητα πιστεύει ότι δεν είναι τα σχόλια των ακολούθων της που βελτιώνουν την αυτοεκτίμησή της, αλλά μάλλον τα τρυφερά λόγια του συζύγου της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η ίδια έχει αποδώσει το αίσθημα αυτοπεποίθησης για το σώμα της στον Affleck, υποστηρίζοντας ότι την κάνει να αισθάνεται πιο όμορφη από ποτέ. Ενώ υπήρχαν αναφορές ότι ο ηθοποιός δυσκολευόταν να προσαρμοστεί στον έγγαμο βίο, με κάποιους μάλιστα να φτάνουν στο σημείο να λένε ότι το διαζύγιο ήταν πολύ κοντά, φαίνεται ότι το ζευγάρι βρήκε κοινό έδαφος και έμαθε πώς να ζει ο ένας με τον άλλο.

Ως εκ τούτου, η Jennifer Lopez έδωσε αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό «Vogue» και μίλησε για τον γάμο της και για το πώς «αγκαλιάζει» το νέο κεφάλαιο στην προσωπική της ζωή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

«Κάθε κομμάτι μου, το σώμα μου, η φωνή μου, οι επιλογές μου, ακόμα και τα λάθη μου, όλα αυτά με έκαναν αυτό που είμαι και με έφεραν εκεί που είμαι σήμερα», ανέφερε η ίδια. 

«Έχω φτάσει πλέον στο σημείο να αγαπώ κάθε κομμάτι του εαυτού μου αδιαμαρτύρητα. Ο σύζυγός μου με βοήθησε να καταλάβω την αξία μου και να γνωρίζω την αξία μου. Νιώθω ακόμα πιο χαλαρή και άνετη, γεγονός που με κάνει να νιώθω ακόμα πιο όμορφη από ό,τι έχω νιώσει ποτέ με κάποιον άλλο». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: skai.gr