Κλείσιμο

Kendall Jenner: Ποζάρει γυμνή πάνω σε άλογο για καμπάνια της Stella McCartney - «Ooh la la!»...

Γυρισμένη στις αλυκές του Camargue στη Γαλλία, το απόκοσμο σκηνικό συνάδει άψογα με το θεραπευτικό concept της καμπάνιας

Η Kendall Jenner ποζάρει για τη νέα καμπάνια της Stella McCartney. Για τη συλλογή Fall-Winter 2023, ο οίκος συνεργάζεται με το γνωστό μοντέλο, για ένα project που ταιριάζει αρκετά και στους δυο. 

Από τη μια, η Jenner αξιοποιεί τη σχέση της με τα άλογα για τη δημιουργία εκπληκτικών φωτογραφιών μόδας και από την άλλη, η σχεδιάστρια αναδεικνύει τη δυναμική των ευαίσθητων αυτών ζώων και όσα προσφέρει η επαφή τους με τον άνθρωπο.

«Η θεραπευτική ιδιότητα των αλόγων χρησιμοποιείται σαν ψυχοθεραπεία, η οποία στηρίζει ενήλικες και παιδιά, που πασχίζουν με την ψυχική τους υγεία. Αυτού του είδους η θεραπεία, έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την αυτοπεποίθηση, προσφέρει ηρεμία, επικοινωνία, σθένος και θετικότητα σε 70% από τα παιδιά που την λαμβάνουν», αναφέρει ο οίκος σε post του στο Instagram.

Η Kendall Jenner

«Αυτός είναι ένας εορτασμός της διαχρονικής θεραπευτικής σχέσης ανάμεσα στους ανθρώπους και τα άλογα», αναφέρει το brand. Από το concept μέχρι και τις φωτογραφίες που έχει τραβήξει η Harley Weir, η καμπάνια της Stella McCartney, «κόβει»… την ανάσα.

Η Kendall Jenner

Γυρισμένη στις αλυκές του Camargue στη Γαλλία, το απόκοσμο σκηνικό συνάδει άψογα με το θεραπευτικό concept της καμπάνιας. Σε αυτό βοηθάνε και οι εκπληκτικές πόζες της Kendall Jenner, η οποία αποδεικνύει ότι θριαμβεύει πραγματικά όταν εμπλέκεται σε project στα οποία πιστεύει. Οι φωτογραφίες, το επιβεβαιώνουν: ο τρόπος που λυγίζει το κορμί της φορώντας ένα μαύρο, μακρύ φόρεμα, ενώ βρίσκεται αντικριστά με ένα πανέμορφο λευκό άλογο.

Η Kendall Jenner

Η Kendall Jenner

Πηγή: skai.gr