Kendall Jenner: Ποζάρει topless στον φακό και αναστατώνει τους θαυμαστές της – Δείτε video

Η Kendall Jenner αποθεώθηκε από τους 276 εκατομμύρια followers της στο Instagram

Η Kendall Jenner αποφάσισε να κάνει ένα μικρό δωράκι στους θαυμαστές της και «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης βίντεο στο οποίο ποζάρει topless και δείχνει το υπέροχο σώμα της. 

Όπως ήταν λογικό η Kendall Jenner αποθεώθηκε από τους 276 εκατομμύρια followers της στο Instagram. Στο βίντεο το πανέμορφο σούπερ μόντελ καλύπτει το στήθος της με τα χέρια της και ποζάρει στην κρεβατοκάμαρά της με τα σέξι εσώρουχά της. 

«Gnight», έγραψε η Jenner στην ανάρτησή της, η οποία έλαβε και την «έγκριση» της μεγάλης της αδερφής, Kylie Jenner, 25 ετών, η οποία σχολίασε με τη λέξη «τελειότητα».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Πολλοί από τους θαυμαστές της, μετά τη συγκεκριμένη ανάρτηση, αναρωτήθηκαν τι γίνεται με τον πρώην φίλο της Kendall, Devin Booker. 

H Kendall Jenner

«Πώς ο Devin booker άφησε αυτή τη σχέση;», αναρωτήθηκε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλος έγραψε: «Δεν αφήνουν μόνα τους τέτοια κορίτσια… ». 

Η Kendall Jenner χώρισε με τον σταρ του ΝΒΑ τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, επειδή τα προγράμματά τους ήταν πολύ απαιτητικά.

H Kendall Jenner

Μια πηγή ανέφερε στο «People»: «Και οι δύο έχουν απίστευτα φορτωμένο πρόγραμμα αυτή τη στιγμή και αποφάσισαν ότι η καριέρα τους έχει προτεραιότητα σε ό,τι κάνουν». 

Μια άλλη πηγή πρόσθεσε: «Έχουν πολλή αγάπη και σεβασμό ο ένας για τον άλλον. Η απόφαση να χωρίσουν ήταν αμοιβαία, αλλά κρατάνε επαφή μεταξύ τους».

Πηγή: skai.gr