Kendall Jenner μιλά για την οικογένεια Kardashian: Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν την επέλεξα

«Δεν είμαι φτιαγμένη για κάτι τέτοιο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω γιατί έχω μάθει πώς να το κάνω», αποκάλυψε η ίδια σε συνέντευξή της για την πορεία της ως ριάλιτι σταρ και σούπερ μόντελ

Η Κένταλ Τζένερ δεν επέλεξε μια ζωή γεμάτη φήμη. Γεννήθηκε μέσα σε αυτή. Το supermodel της οικογένειας Kardashian εξήγησε πώς έχει συμφιλιωθεί με τη ζωή στο προσκήνιο μαζί με τη διάσημη οικογένειά της. «Από πολύ μικρή ένιωθα ότι δεν είχα θέση στην οικογένειά μου», δήλωσε η 27χρονη Kendall στη WSJ. «Γεννήθηκα σε αυτή τη ζωή, αλλά δεν επέλεξα αυτή τη ζωή».

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαι φτιαγμένη γι' αυτό με κανένα τρόπο. Δεν είμαι καλή σε αυτό. Το κάνω γιατί έχω μάθει πώς να το κάνω». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Η Κένταλ ήταν μόλις 11 ετών, όταν το «Keeping Up with the Kardashians» έκανε πρεμιέρα στο E! και η οικογένεια έγινε διάσημη. Αν και η πλοκή ακολουθούσε κυρίως τα επαγγελματικά σχέδια των μεγαλύτερων αδελφών της - από τα ταξίδια στον κόσμο μέχρι την έναρξη της πρώην επιχείρησης ρούχων Dash - η Kendall και η Kylie Jenner έγιναν γνωστές για τις προεφηβικές τους «αταξίες» στην… οθόνη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Δεκαέξι χρόνια μετά το ντεμπούτο τους στο ριάλιτι, η Kendall μόλις έχει αρχίσει να προσαρμόζεται στις πιέσεις της βιομηχανίας. Αν και έχει χαράξει τον δικό της δρόμο ως μοντέλο, η Kendall εξακολουθεί να λέει ότι κάποιες από τις αδελφές της έχουν μια φυσική αντίληψη της φήμης - πέρα από τη δική της κατανόηση. Για παράδειγμα, πιστεύει ότι η αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν, είναι φτιαγμένη γι’ αυτή τη ζωή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)

Πηγή: skai.gr