Κλείσιμο

Katy Perry: Έγινε μοντέλο για να λανσάρει τη συλλογή παπουτσιών της – Ποζάρει και σε τουαλέτα…

Η Katy Perry, η οποία είναι και μητέρα ενός παιδιού, ενθουσίασε τους θαυμαστές της με την καλλίγραμμη σιλουέτα της

Η Katy Perry φαίνεται ότι εκτός από καλή τραγουδίστρια είναι και πολύ καλό μοντέλο, καθώς παρουσίασε η ίδια τη νέα της συλλογή παπουτσιών. Η 38χρονη τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή, φορώντας πανέμορφα σύνολα και παρουσιάζοντας τη συλλογή της Φθινόπωρο/Χειμώνας 2023. 

Η Katy Perry, η οποία είναι και μητέρα ενός παιδιού, ενθουσίασε τους θαυμαστές της με την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η νέα συλλογή έρχεται μετά την αποκάλυψη ότι η Katy αναλαμβάνει ένα νέο εγχείρημα. 

Η Katy Perry

Πιο συγκεκριμένα, η Hasbro ανακοίνωσε ότι η σούπερ σταρ του τραγουδιού θα εμφανιστεί ως ένας ολοκαίνουργιος χαρακτήρας για το ειδικό αφιέρωμα γάμου για την 20ή επέτειο του Peppa Pig. Η 38χρονη τραγουδίστρια και κριτής σε ριάλιτι σόου θα υποδυθεί τον χαρακτήρα της Ms. Leopard (κυρία Λεοπάρδαλη) σε νέο αφιέρωμα που έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το 2024.

Η Katy Perry

«Ως τρυφερή γονέας και θαυμάστρια της ίδιας της Peppa, η Katy Perry είναι ιδανική για να ενσαρκώσει τον χαρακτήρα της κυρίας Λεοπάρδαλης», τόνισε ο πρόεδρος της Hasbro Entertainment, Ολιβιέ Ντουμόν, αναφερόμενος στην τρίχρονη κόρη της Katy, την οποία μοιράζεται με τον ηθοποιό Orlando Bloom.

Η Katy Perry

Η Katy Perry

Η Katy Perry

Η Katy Perry

Πηγή: skai.gr