Kate Beckinsale: Έβαλε την «κουνουπιέρα» και βγήκε μια βόλτα έξω…

Η διάσημη ηθοποιός προσπάθησε να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της με το σύνολο που έπελεξε... 

Η Kate Beckinsale τράβηξε τα βλέμματα -όχι για καλό σκοπό- όταν έφτασε με το σύνολο-κουνουπιέρα στο Zodiac Ball, στο Λος Άντζελες. Η 50χρονη Αγγλίδα ηθοποιός παρευρέθηκε σε εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Houdini Estate στους λόφους του Χόλιγουντ που διοργανώθηκε από την Balmain.

Η διάσημη ηθοποιός προσπάθησε να αναδείξει την καλλίγραμμη σιλουέτα της φορώντας ένα κομψό κορμάκι, αλλά τις εντυπώσεις «έκλεψε» το καπέλο-κουνουπιέρα που έδειχνε σαν γιγαντιαία μέδουσα που επέπλεε πάνω από το κεφάλι της.

Στην εκδήλωση εμφανίστηκαν, επίσης, η επίτιμη πρόεδρος Brooke Burke, η Tara Reid, ο εν διαστάσει σύζυγος της Britney Spears, Sam Asghari, και ο πατέρας της Gigi και της Bella Hadid, Mohamed Hadid.

H Kate Beckinsale

Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι δέχεται «bullying» στα social media και κυρίως από άνδρες. Η ίδια ανέφερε ότι ενώ δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το μίσος στο Instagram, εξακολουθεί να πιστεύει στη «δυνατότητα να είναι μια τόσο αγαπητική και θετική δύναμη». 

Μάλιστα, η ηθοποιός έδωσε ένα παράδειγμα καθώς μοιράστηκε ένα σύντομο απόσπασμα από μια εμφάνισή της στο «The Tonight Show». Διηγήθηκε πως μετά την παρουσία της στην εκπομπή και την ιστορία της για ένα ψεύτικο φτέρνισμά της, η μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού της έστειλε μήνυμα ότι το παιδί της είπε την πρώτη του λέξη. 

«Εκείνη και εσείς είστε ο λόγος που μένω εδώ και για τον οποίο πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι τελικά καλοί και η ευκαιρία να συνδεθείς με αγνώστους μπορεί να είναι ένα τόσο απίστευτο δώρο», έγραψε στα social media η διάσημη ηθοποιός. 

Πηγή: skai.gr