Κλείσιμο

Kate Beckinsale: Οι θαυμαστές την «κράζουν» ότι «πείραξε» τη μύτη της – Η ηθοποιός τους αφιέρωσε τη… «γυμνή αλήθεια» της

Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι δέχεται «bullying» στα social media και κυρίως από άνδρες

Η Kate Beckinsale αποφάσισε να απαντήσει σε κάποιους θαυμαστές της που την κατηγορούν ότι «πείραξε» τη μύτη της, κάνοντας, προφανώς, κάποια αισθητική επέμβαση. Η 50χρονη ηθοποιός «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες της με μπικίνι, στις οποίες φαινόταν να έχει χρησιμοποιηθεί «φίλτρο» του Instagram. 

Τις «πειραγμένες» φωτογραφίες πρόσεξαν αρκετοί followers, με έναν να της γράφει χαρακτηριστικά: «Είμαι απλά περίεργος, έχεις κάνει πλαστική στη μύτη; Αν σε πειράζει που ρωτάω… », με τη διάσημη ηθοποιό να του απαντά:  «Όχι, αλλά και πάλι ευχαριστώ πολύ που ρωτάς».  

Η Kate Beckinsale

Ένα άλλο σχόλιο έγραφε: «Η γωνία λήψης της φωτογραφίας σε κάνει να φαίνεσαι 1,80 αλλά στην πραγματικότητα είσαι αρκετά πιο κοντή», προκαλώντας τον εκνευρισμό της και να απαντά: «Με έχεις γνωρίσει; Από ενδιαφέρον, πόσο ψηλός είσαι κύριε;». 

Η πρωταγωνίστρια του «Much Ado About Nothing» έδειχνε απίστευτη στα στιγμιότυπα, καθώς επιδείκνυε το γυμνασμένο κορμί της, φορώντας ένα μαύρο μπικίνι. Πριν από λίγες ημέρες, η ηθοποιός είχε αποκαλύψει ότι δέχεται «bullying» στα social media και κυρίως από άνδρες. Η ίδια ανέφερε ότι ενώ δυσκολεύεται να αντιμετωπίσει το μίσος στο Instagram, εξακολουθεί να πιστεύει στη «δυνατότητα να είναι μια τόσο αγαπητική και θετική δύναμη». 

Η Kate Beckinsale

Η ηθοποιός έδωσε ένα παράδειγμα καθώς μοιράστηκε ένα σύντομο απόσπασμα από μια εμφάνισή της στο «The Tonight Show». Διηγήθηκε πως μετά την παρουσία της στην εκπομπή και την ιστορία της για ένα ψεύτικο φτέρνισμά της, η μητέρα ενός αυτιστικού παιδιού της έστειλε μήνυμα ότι το παιδί της είπε την πρώτη του λέξη.

«Εκείνη και εσείς είστε ο λόγος που μένω εδώ και για τον οποίο πιστεύω ότι οι άνθρωποι είναι τελικά καλοί και η ευκαιρία να συνδεθείς με αγνώστους μπορεί να είναι ένα τόσο απίστευτο δώρο», έγραψε η διάσημη ηθοποιός. 

Πηγή: skai.gr