Και η Σερένα Γουίλιαμς αγαπάει… Ελλάδα και το δείχνει! - Φωτογραφίζεται στην Ακρόπολη με την οικογένειά της

Η Αμερικανίδα θρύλος του τένις βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με τον σύζυγό της, Αλέξις Οχανιάν, και την κόρη τους, Ολυμπία

Η Σερένα Γουίλιαμς και ο σύζυγός της, Αλέξις Οχανιάν, απολαμβάνουν οικογενειακές στιγμές στην Ελλάδα! Η 40χρονη, κάτοχος 23 Grand Slam τίτλων, δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εικόνες του ζευγαριού να απολαμβάνει μια περιήγηση στα αξιοθέατα της Αθήνας με την τετράχρονη κόρη του, Ολυμπία. 

«Μόνο οι 3 μας», έγραψε η Σερένα Γουίλιαμς στη λεζάντας της ανάρτησης, με την οικογένεια να φωτογραφίζεται στην Ακρόπολη. Σε μια δεύτερη λήψη, το ζευγάρι φαίνεται σε έναν πεζόδρομο, με τη μικρή Ολυμπία να κοιτάζει κατευθείαν τον φωτογραφικό φακό από την ασφάλεια της αγκαλιάς του πατέρα της.

Πριν από την αναχώρησή τους για την Ελλάδα, η Αμερικανίδα πρωταθλήτρια του τένις και η Ολυμπία απόλαυσαν λίγο χρόνο μητέρας και κόρης στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η βετεράνος του τένις μοιράστηκε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram κατά τη διάρκεια μιας κοινής εξόδου στο Λονδίνο στις 10 Ιουλίου. Δείχνει τη Σερένα να φοράει ένα κομψό ασπρόμαυρο ριγέ σύνολο, ενώ η Ολυμπία είναι ντυμένη με ένα χαριτωμένο κόκκινο καλοκαιρινό φόρεμα με θέμα το καλοκαίρι.

Η τριμελής οικογένεια περνάει χρόνο ταξιδεύοντας μετά τον αγώνα της Γουίλιαμς στο Γουίμπλεντον, όπου αποκλείστηκε μετά από έναν αγώνα του πρώτου γύρου εναντίον της Γαλλίδας, Harmony Tan. 

Σε πρόσφατο podcast ο Αλέξις Οχανιάν μίλησε για το ότι είναι «επιχειρηματίας μπαμπάς» και τι σημαίνει αυτό για την οικογένειά του. «Πέρασα το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου, το μεγαλύτερο μέρος της ενήλικης ζωής μου, εστιάζοντας, πραγματικά, μόνο στο κομμάτι της καριέρας και μετά, πριν από τέσσερα χρόνια, έγινα πατέρας. Τα πράγματα άλλαξαν. Και αυτός είναι ο ''φακός'' μέσα από τον οποίο βλέπω ουσιαστικά κάθε απόφαση. Θέλω πραγματικά η κόρη μου να με δει να δουλεύω σε κάτι που πραγματικά με ενδιαφέρει και να είμαι παθιασμένος με κάτι και να νοιάζομαι για κάτι», ανέφερε ο ίδιος. 

Μάλιστα, ο Οχανιάν αστειεύτηκε, επίσης, ότι η κόρη του προς το παρόν «απλά νομίζει ότι φτιάχνω τηγανίτες για να ζήσω».

Πηγή: skai.gr