Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε να έχει τραύματα στο στήθος, πιθανόν, από πτώση από σκάλες

Ο ξαφνικός και τραγικός θάνατος της πρώτης συζύγου του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ θεωρείται ατύχημα      

Η Ιβάνα Τραμπ, επιχειρηματίας και πρώτη σύζυγος του πρώην προέδρου Ντόναλντ Τραμπ, πέθανε από πτώση από τις σκάλες, όπως αποκάλυψε το γραφείο ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης το απόγευμα της Παρασκευής. Η επίσημη αιτία θανάτου της 73χρονης αναφέρεται ως τραύματα από αμβλύ αντικείμενο στον θώρακά της. Η πτώση της έχει χαρακτηριστεί ως ατύχημα.

Η Ιβάνα Τραμπ βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις της σε μια σκάλα στο σπίτι της στο Upper East Side την Πέμπτη, όπως επιβεβαίωσαν αξιωματούχοι της αστυνομίας της Νέας Υόρκης στο «People». Οι τοξικολογικές εκθέσεις και οι λεπτομέρειες σχετικά με το τι μπορεί να προηγήθηκε της πτώσης δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί.

Ο Τζουλιάνο Ζουλιάνι, ιδιοκτήτης ενός τοπικού εστιατορίου στο οποίο σύχναζε η Ιβάνα αναφέρει ότι δεν ήταν πολύ καλά όταν σταμάτησε εκεί με έναν φίλο της πριν από δύο εβδομάδες. «Δεν φαινόταν να είναι σε καλή κατάσταση. Με το ζόρι περπατούσε. Δεν έτρωγε το φαγητό της, το έπαιρνε μαζί της στο σπίτι», λέει ο Zuliani, σημειώνοντας ότι ακόμη κι έτσι παρέμεινε ευγενική.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump)

Πριν από τον ξαφνικό θάνατό της, η Ιβάνα ετοιμαζόταν για μια καλοκαιρινή απόδραση, δήλωσε η καλύτερη φίλη της Nikki Haskell στο «Page Six».«Θα έφευγε για το Σεν Τροπέ. Αυτό θα ήταν το πρώτο της ταξίδι μακριά μετά την πανδημία. Φοβόταν μήπως κολλήσει τον ιό», δήλωσε η Haskell την ημέρα του θανάτου της. «Ήταν η καλύτερή μου φίλη. Τη γνώρισα τη νύχτα που γνώρισε τον Ντόναλντ... Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο υπέροχη ήταν, μια υπέροχη φίλη και το πιο εκπληκτικό, εμπνευσμένο άτομο», πρόσθεσε η Haskell.

Ο Ντόναλντ Τραμπ ανακοίνωσε για πρώτη φορά τον θάνατό της σε μια ανάρτηση στον ιστότοπό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «Truth Social», αποκαλώντας την «υπέροχη, όμορφη και καταπληκτική γυναίκα, η οποία έζησε μια σπουδαία και εμπνευσμένη ζωή».

Η κόρη της, η 40χρονη Ιβάνκα, δημοσίευσε ένα συγκινητικό αφιέρωμα στη μητέρα της στο Instagram, με φωτογραφίες από οικογενειακές του στιγμές και γράφοντας στη λεζάντα: «Συντετριμμένη από το θάνατο της μητέρας μου. Η μαμά ήταν πανέξυπνη, γοητευτική, παθιασμένη και απίστευτα αστεία. Αποτελούσε πρότυπο δύναμης, επιμονής και αποφασιστικότητας σε κάθε της πράξη. Έζησε τη ζωή στο έπακρο και ποτέ δεν έχανε την ευκαιρία να γελάσει και να χορέψει».
 

Πηγή: skai.gr