Ο Jeremy Renner στην πρώτη του συνέντευξη: Θα το έκανα ξανά για να σώσω τον ανιψιό μου - Δείτε video

Ο ηθοποιός θα κάνει φυσιοθεραπεία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για αρκετούς μήνες  

Την πρώτη του συνέντευξη παραχώρησε ο δημοφιλής ηθοποιός Jeremy Renner μετά το ατύχημα που είχε με το εκχιονιστικό του μηχάνημα την Πρωτοχρονιά. Θα μεταδοθεί από το ABC News στις 6 Απριλίου λίγο πριν την πρεμιέρα της σειράς «Rennervations» την οποία παρουσιάζει.

Ο διάσημος ηθοποιός μίλησε πρώτη φορά για το τραγικό περιστατικό, ενώ αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετωπίζει μετά το ατύχημα και τον δύσκολο δρόμο της αποκατάστασης. 

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος εμφανίζεται να κάθεται σε αναπηρικό αμαξίδιο, ερωτηθείς στο πώς θα λειτουργούσε σήμερα σε παρόμοιο συμβάν ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα το έκανα ξανά. Κι αυτό, γιατί το μηχάνημα κατευθυνόταν πάνω στον ανιψιό μου».

Στη συνέντευξή του ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ δάκρυσε όταν η δημοσιογράφος τον ρώτησε για τον αντίκτυπο που είχε το ατύχημα στην οικογένειά του. «Επέλεξα να επιβιώσω. Δεν πρόκειται να πεθάνω. Αποκλείεται», είπε χαρακτηριστικά ο Jeremy Renner. Ο ηθοποιός σε άλλη ερώτηση απάντησε: «Στον καθρέφτη βλέπω έναν τυχερό άνθρωπο».

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον πόνο του όταν τον καταπλάκωσε το μηχάνημα, ωστόσο όπως είπε, «ήταν ξύπνιος κάθε στιγμή του ατυχήματος».

«Τον έβλεπα μέσα σε μια λίμνη αίματος που έτρεχε από το κεφάλι του», θυμάται ο ανιψιός του Jeremy Renner στο τρέιλερ του αφιερώματος. «Έτρεξα προς το μέρος του. Δεν πίστευα ότι ήταν ζωντανός», τόνισε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάσημος ηθοποιός υποβλήθηκε σε θεραπεία και χειρουργική επέμβαση για την αντιμετώπιση των ορθοπεδικών τραυμάτων του, συμπεριλαμβανομένων 30 σπασμένων οστών. Ο Ρένερ θα κάνει φυσιοθεραπεία τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα για αρκετούς μήνες. 

Πηγή: skai.gr