Τα ζώδια σήμερα, Πέμπτη 30 Μαρτίου 2023

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας  

Κριός

Εάν δεν είστε ευχαριστημένοι με την εργασία σας, βρείτε τρόπους να την κάνετε πιο ενδιαφέρουσα ή πιο αποδοτική. Εάν αισθάνεστε ότι η σχέση σας δεν προχωράει, συζητήστε το με τον σύντροφό σας. Ο εθισμός ωστόσο είναι το θέμα της μέρας για σας. Μείνετε μακριά από οτιδήποτε μπορεί να είναι εθιστικό, για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα σε βάθος χρόνου.

Ταύρος

Σταματήστε να ζείτε μέσα στο άγχος. Στον εργασιακό τομέα τα πράγματα θα καλυτερεύσουν σύντομα. Αρχίζει σύντομα μια νέα καταλυτική περίοδος σε όλους τους τομείς. Η τύχη είναι με το μέρος σας. Σύντομα θα κάνετε ένα καινούργιο βήμα προς όφελος σας, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον αισθηματικό τομέα.

Δίδυμοι

Σήμερα θα πρέπει να θέσετε σε εφαρμογή σχέδια που είχατε εκπονήσει για μελλοντικούς επιχειρηματικούς στόχους, γιατί θα στεφτούν από επιτυχία! Να είστε επίσης σοβαροί και γειωμένοι στα συναισθηματικά ζητήματα. Εάν είστε αδέσμευτοι, μην απογοητεύεστε, καθώς όποιος δραστηριοποιείται και ψάχνει, στο τέλος βρίσει αυτό που θέλει!

Καρκίνος

Έχετε πάθει εμμονή με την δουλειά σας και δεν σας αφήνει καθόλου ελεύθερο χρόνο για άλλες δραστηριότητες. Σήμερα ίσως να πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα και να απολαύσετε ένα ήρεμο βράδυ με αγαπημένα πρόσωπα. Ασχοληθείτε με ότι μπορεί να σας χαλαρώσει και να σας ανανεώσει. Η οικογένεια σας ή τα αγαπημένα πρόσωπα θα πρέπει να έχουν προτεραιότητα, μια και τα παραμελήσατε τον τελευταίο καιρό…

Λέων

Κάποια μικρά εμπόδια θα σας εκνευρίσουν σήμερα. Δεν αξίζει όμως να αναστατώνεστε, αφού το τοπίο θα ξεκαθαρίσει αργότερα. Στον αισθηματικό τομέα δημιουργείται κλήμα ανανέωσης. Η μέρα σας κάνει πιο συναισθηματικούς και θέλετε να έρθετε κοντά στον ερωτικό σας σύντροφο, καλύπτοντας έτσι τα κενά που δημιουργήθηκαν στην σχέση σας τις προηγούμενες μέρες.

Παρθένος

Δεν περιμένετε να σας δώσουν οδηγίες στην δουλειά σας σήμερα. Ενεργείτε αυτόβουλα και αναλαμβάνετε περισσότερες από τις ευθύνες που σας αναλογούν, κάτι που θα εκτιμηθεί και θα ανταμειφθεί εν καιρώ… Στα συναισθηματικά σας, προσπαθήστε να μην πληγώσετε άτομα που αγαπάτε. Θυμηθείτε ότι η γλώσσα κόκαλα δεν έχει και κόκαλα τσακίζει… Προτιμήστε να επενδύσετε στην αγάπη, παρά στο μίσος και την κακία.

Ζυγός

Θα έχετε την τάση να αναλαμβάνετε ευθύνες ή επιπλέον εργασία, υπερεκτιμώντας τις δυνατότητες σας. Καλύτερα να απορρίψετε κάποια δουλειά και να είστε εμπρόθεσμοι, παραδίδοντας ένα άρτιο αποτέλεσμα, παρά να αγχώνεστε και να παρουσιάσετε τελικά κάτι μέτριο ή ελλιπές. Θα χρειαστεί επίσης να ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την φυσική σας κατάσταση. Ίσως είναι καιρός να αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και να εντάξετε την άσκηση στην ζωή σας για να προλάβετε τα δύσκολα…

Σκορπιός

Έχετε την εύνοια των συνεργατών σας ή κάποιου αγαπημένου προσώπου, που θα σας βοηθήσει να στηρίξετε τα σχέδια σας σε γερές βάσεις. Αισθηματικά, ευνοείται η σταθεροποίηση του δεσμού σας. Αφήστε τις σκληράδες και πλησιάστε τον σύντροφο σας. Άκρως συναισθηματική μέρα, ευνοούνται οι σχέσεις, ενώ υπάρχει αρμονία στον εργασιακό σας χώρο

Τοξότης

Για την όποια αλλαγή θα χρειαστούν προσπάθειες, πριν φθάσετε στο τελικό αποτέλεσμα. Τα σχέδιά σας ξαφνικά μπορεί να πάρουν μια περίεργη τροπή. Αγχώδεις καταστάσεις ίσως να φέρει η μέρα… Αποφύγετε συναλλαγές κάθε είδους που μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο άμεσο μέλλον. Κάποιες δυσκολίες στο εργασιακό περιβάλλον δοκιμάζουν τα νεύρα σας, με την κατάλληλη επέμβαση σας όμως τα χειρότερα αποσοβούνται…

Αιγόκερως

Σήμερα θα ήταν απαραίτητο να ορθώσετε τις άμυνες σας, ώστε να είστε απυρόβλητοι! Αυτό θα σας βοηθήσει σε επιθέσεις από άγνωστους και θα σας προστατέψει από μικρά προβλήματα και απογοητεύσεις. Οι στενοί σας φίλοι ωστόσο θα βρίσκονται στο πλευρό σας, εάν τους το επιτρέψετε. Εκμυστηρευτείτε τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες σας και πιθανόν να λάβετε κάποιες καλές συμβουλές.

Υδροχόος

Μη δίνετε σημασία στις απαιτήσεις των άλλων και αποφύγετε εκνευρισμούς και εντάσεις. Κοιτάτε την δουλειά σας, γιατί τα άστρα ανοίγουν καινούργιους ορίζοντες μπροστά σας. Αποφύγετε να εκφράσετε την άποψη σας με έμφαση ή να ενεργήσετε βιαστικά! Ενδεχομένως να προκύψουν οριστικές ρίξεις και θα το μετανιώσετε κάποιους από τους χειρισμούς σας αργότερα.

Ιχθείς

Κάποιοι προσπαθούν να σας βγάλουν από το παρελθόν που φαίνεται να έχετε κολλήσει, για να ζήσετε το παρόν και το μέλλον. Καλό το παρελθόν, η ζωή όμως προχωράει γοργά. Διδαχτείτε από αυτό και προχωρήστε μπροστά. Ασχοληθείτε με το σπίτι και την οικογένεια. Μην εμπιστεύεστε τρίτους. Τα μυστικά σας θα διαρρεύσουν και θα εκπλαγείτε.

Πηγή: thebest