H «καυτή» Jennifer Lopez ποζάρει με τα δαντελένια εσώρουχά της και εντυπωσιάζει – Δείτε video

«Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει…», έγραψε στην ανάρτησή της η τραγουδίστρια, ποζάροντας με τα σέξι εσώρουχά της 

Η Τζένιφερ Λόπεζ δεν περιμένει το βράδυ ή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να δείξει ότι είναι σέξι. Η διάσημη τραγουδίστρια φόρεσε τα δαντελένια εσώρουχά της και «ανέβασε» ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τους θαυμαστές της να παθαίνουν... παράκρουση. 

«Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει…», έγραψε στην ανάρτησή της ποζάροντας με τα σέξι εσώρουχά της για γνωστή εταιρεία εσωρούχων. 

Στην Τζένιφερ Λόπεζ αρέσουν τα δαντελένια εσώρουχα και οι μεταξωτές πιτζάμες. Στην καμπάνια της γνωστής εταιρείας εσωρούχων έχουν λάβει μέρος αρκετές διάσημες, όπως οι Irina Shayk, η Dakota Johnson, η Sarah Jessica Parker και οι Heidi και Leni Klum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Η διάσημη τραγουδίστρια μετά τον κακό χαμό που έγινε με τον σύζυγό της στην τελετή των βραβείων Grammy αποφάσισε να «τρολάρει» τους θαυμαστές της. 

Έτσι, λοιπόν, η Λόπεζ «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα τρέιλερ, που μόλις κυκλοφόρησε, για την ταινία «AIR», την οποία σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί ο Μπεν Άφλεκ

«AIR ... δεν μπορώ να περιμένω!», έγραψε στα social media. Καθώς ξεκινάει το βίντεο, στην οθόνη εμφανίζεται σαν τίτλος: «Το χαρούμενο πρόσωπο του συζύγου μου» και δείχνει τον Άφλεκ με μια «κενή» έκφραση στο πρόσωπό του. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Είναι προφανές ότι η Τζένιφερ Λόπεζ κάνει πλάκα στους θαυμαστές της με όλο αυτό τον ντόρο που έχει ξεσπάσει για τον Μπεν Άφλεκ και τις εκφράσεις του προσώπου του στη βραδιά των βραβείων Grammy. 

Καθώς ο πρωταγωνιστής του «Deep Water» συνόδευε τη σύζυγό του στη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής, οι εκφράσεις του προσώπου του τράβηξαν τα βλέμματα των θεατών, που ένιωθαν ότι ήθελε να βρίσκεται οπουδήποτε αλλού εκτός από τα Grammy. Για έναν άνθρωπο του αναστήματός του, το να βαριέται απλώς τους ανθρώπους που τον περιβάλλουν και να τον αντιμετωπίζουν ως «λάφυρο» είναι μια φυσιολογική αντίδραση. Ο Μπεν Άφλεκ δείχνει εξαντλημένος και καταβεβλημένος. Για τον ίδιο η τελετή των βραβείων Grammy είναι, απλά, βαρετή. 

Πηγή: skai.gr