Lourdes Leon: Η κόρη της Madonna είναι σέξι και όποιος αντέξει! - Δείτε video και φωτογραφίες

Η κόρη της Μαντόνα, Lourdes Leon, επιδεικνύει τη σιλουέτα της με ένα σκισμένο μαύρο φόρεμα, ενώ βρίσκεται διακοπές με την τραγουδίστρια Eartheater. 

Η κόρη της Μαντόνα, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες, άφησε ελάχιστα στη φαντασία των 452.000 θαυμαστών και ακολούθων της στο Instagram στην τελευταία της ανάρτηση.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Η 26χρονη δημοσίευσε φωτογραφίες της στις οποίες ποζάρει με ένα αποκαλυπτικό μαύρο σκισμένο φόρεμα στο πλευρό της Eartheater. Το φόρεμα κάλυπτε ελάχιστα το μεγαλύτερο μέρος του σώματός της, αφήνοντας τις γυναικείες καμπύλες της και το ασορτί μαύρο εσώρουχό της σχεδόν σε πλήρη θέα.

Η Lourdes Leon

Και από τη λεζάντα της ανάρτησής της, φαίνεται ότι οι δύο κυρίες βρίσκονται στο Grand Cayman B.W.I., το οποίο είναι το μεγαλύτερο από τα τρία νησιά Κέιμαν στην Καραϊβική. Μια φωτογραφία δείχνει τις δύο φίλες να στέκονται μπροστά από έναν καθρέφτη, κοιτάζοντας την κάμερα, ενώ ποζάρουν αισθησιακά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Η κόρη της Μαντόνα γνωρίζει πολύ καλά το παιχνίδι της δημοσιότητας, γι’ αυτό και έχει έντονη παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LOLAHOL (@lourdesleon)

Πηγή: skai.gr