Μέσα στην έπαυλη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ αξίας 32 εκατομμυρίων δολαρίων – Δείτε εικόνες

Το παραθαλάσσιο κτήμα βγήκε προς πώληση τα τελευταία τρία χρόνια, αρχικά για το ιλιγγιώδες ποσό των 45 εκατομμυρίων δολαρίων 

Η έπαυλη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ ήταν ένα ακίνητο στο Γκρίνουιτς του Κονέκτικατ. Το 1982, πέντε χρόνια μετά την έναρξη του γάμου τους, ο μελλοντικός πρόεδρος, τότε 35 ετών, και η νυν πρώην σύζυγός του Ιβάνα αγόρασαν το κτήμα για 4 εκατομμύρια δολάρια, γράφει η «New York Post». 

Η έπαυλη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ

Αποτελούμενη από ένα κύριο σπίτι και έναν ξενώνα, η έπαυλη αποτελείται από οκτώ υπνοδωμάτια και 13 μπάνια και βρίσκεται σε μια χερσόνησο 5,8 στρεμμάτων.

Η έπαυλη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ

Το παραθαλάσσιο κτήμα βγήκε προς πώληση τα τελευταία τρία χρόνια, αρχικά για το ιλιγγιώδες ποσό των 45 εκατομμυρίων δολαρίων. Τελευταία βγήκε στην αγορά για 32 εκατομμύρια δολάρια, αλλά επειδή δεν μπόρεσε να βρει αγοραστή, αποσύρθηκε τον περασμένο Απρίλιο. Αναμένεται να πραγματοποιηθούν σύγχρονες ανακαινίσεις πριν εισαχθεί ξανά στη λίστα.

Την εποχή που το ζευγάρι είχε μετακομίσει στο σπίτι, η Ιβάνα εργαζόταν ταυτόχρονα για την αναδιαμόρφωση του ξενοδοχείου Plaza στο Μανχάταν, το οποίο ο Ντόναλντ είχε αγοράσει στις αρχές της δεκαετίας του 1980, σύμφωνα με το Top Ten Real Estate Deals. Εν μέσω του αμφιλεγόμενου διαζυγίου τους στις αρχές της δεκαετίας του 1990, η Ιβάνα απέκτησε το ακίνητο και αργότερα πούλησε το σπίτι για 15 εκατομμύρια δολάρια το 1998.

Η έπαυλη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ

Οι νέοι ιδιοκτήτες έκαναν κάποιες νέες προσθήκες στην έκταση, συμπεριλαμβανομένης της μείωσης της υπερβολικά πλούσιας ατμόσφαιρας, προσθέτοντας γήπεδα τένις, εσωτερική πισίνα και διαμερίσματα επισκεπτών.

Άλλα χαρακτηριστικά του σπιτιού περιλαμβάνουν ένα τριώροφο φουαγιέ ροτόντα με μεγάλη σκάλα και πολλά επίσημα σαλόνια.

Η έπαυλη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ

Χτίστηκε το 1939 για τον Robert Hillas, τον πρώην πρόεδρο της εταιρείας Super Heater Company στη Νέα Υόρκη, και έχει θέα στο Long Island Sound.

Κατά τη διάρκεια του 15ετούς γάμου τους, οι δυο τους θεωρήθηκαν το απόλυτο ζευγάρι της δεκαετίας του 1980. Ενώ ο Ντόναλντ έχτιζε την αυτοκρατορία του στο Μανχάταν, η σύζυγός του δούλευε στο πλευρό του, αναλαμβάνοντας τα εσωτερικά σχέδια σε μερικά από τα πιο εμβληματικά του κτίρια.

Η έπαυλη του Ντόναλντ και της Ιβάνα Τραμπ

Στις 14 Ιουλίου, η Ιβάνα πέθανε στο παλιό της σπίτι στο Upper East Side του Μανχάταν, σε ηλικία 73 ετών. Βρέθηκε στο κάτω μέρος μιας σκάλας, έχοντας υποστεί τραύματα από αμβλύ χτύπημα στον κορμό της, όπως ανακοίνωσε το γραφείο του ιατροδικαστή της Νέας Υόρκης.

Πηγή: skai.gr
TAGS: έπαυλη