Κλείσιμο

Irina Shayk: Δεν πετάει από τη χαρά της για τη σχέση του Bradley Cooper με τη Gigi Hadid

Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2015 και χώρισε το 2019

Η πρώην του Bradley Cooper, Irina Shayk, δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένη με τη σχέση του με τη Gigi Hadid, όπως αναφέρει πηγή στο «Page Six».

«Η Irina δεν είναι ευχαριστημένη με τον Bradley, που βγαίνει με ένα άλλο supermodel, το οποίο όμως είναι νεότερο», αναφέρει η πηγή στο μέσο. «Την αιφνιδίασε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Σύμφωνα με τον ίδιο άνθρωπο, η 37χρονη Irina Shayk φαίνεται να εκμεταλλεύεται κάθε ευκαιρία για να φωτογραφηθεί από τους παπαράτσι, ακόμη και όταν πήγαινε την εξάχρονη κόρη τους στο σχολείο. Το πρώην ζευγάρι άρχισε να βγαίνει το 2015, χώρισε το 2019, αλλά διατηρεί φιλικές σχέσεις εξαιτίας του παιδιού. Η πηγή λέει ότι μπορεί να δούμε το ζευγάρι μαζί για τις Απόκριες. Έχουν περάσει τις γιορτές μαζί και στο παρελθόν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Στα τέλη Αυγούστου, η Shayk και ο Cooper εθεάθησαν μαζί σε διακοπές στην Ιταλία. Πιο πρόσφατα, το μοντέλο του «Sports Illustrated Swimsuit» συνδέθηκε ρομαντικά με τον θρύλο του NFL, Tom Brady, μετά το διαζύγιό του από τη Gisele Bündchen. Ωστόσο, το ζευγάρι φαίνεται να έχει χωρίσει. 

Εν τω μεταξύ, ο Bradley Cooper και η Gigi Hadid εθεάθησαν για πρώτη φορά μαζί στις 5 Οκτωβρίου. Λίγες μέρες αργότερα, φαίνεται να έμειναν στο αρχοντικό της Taylor Swift, στο Rhode Island. Λέγεται ότι είναι η «μυστική ερωτική φωλιά» τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irina shayk (@irinashayk)

Πηγή: skai.gr