Κλείσιμο

Gigi Hadid: Απειλές θανάτου δέχεται η οικογένεια για την υποστήριξή της στην Παλαιστίνη

Ο πατέρας της εξετάζει το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στο FBI για τις απειλές που δέχεται η οικογένεια

Η Τζίτζι Χαντίντ και η οικογένειά της φέρεται να έχουν δεχτεί απειλές θανάτου, αφού γνωστοποίησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την υποστήριξή τους στην Παλαιστίνη. Το 28χρονο μοντέλο, το οποίο κατά το ήμισυ κατάγεται από την Παλαιστίνη, έχει εκφράσει την υποστήριξή της προς το κράτος τις τελευταίες ημέρες στα social media εν μέσω της συνεχιζόμενης σύγκρουσης Ισραήλ-Παλαιστίνης.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Η Τζίτζι Χαντίντ, της οποίας ο διάσημος πατέρας της, Mohamed Hadid, είναι Παλαιστίνιος, «χτυπήθηκε» από την κυβέρνηση του Ισραήλ για τις αναρτήσεις της υπέρ του παλαιστινιακού λαού. Το διάσημο μοντέλο και η οικογένειά της αναγκάστηκαν να αλλάξουν τους αριθμούς τηλεφώνου τους εν μέσω των απειλών, σύμφωνα με το «TMZ».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Πηγές ανέφεραν στο μέσο ότι η οικογένεια έχει δεχτεί τρομακτικές απειλές μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά και στα τηλέφωνά τους, αφού οι αριθμοί τους φέρεται να διέρρευσαν στο διαδίκτυο. Ο πατέρας της εξετάζει το ενδεχόμενο να απευθυνθεί στο FBI για τις απειλές που δέχεται η οικογένεια. 

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε πριν από λίγες ημέρες ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο έγραψε: «Δεν υπάρχει τίποτα εβραϊκό στη μεταχείριση των Παλαιστινίων από την ισραηλινή κυβέρνηση».

«Η καταδίκη της ισραηλινής κυβέρνησης δεν είναι αντισημιτική και η υποστήριξη των Παλαιστινίων δεν είναι υποστήριξη της Χαμάς».

Η κυβέρνηση του Ισραήλ στη συνέχεια δημοσίευσε στο Instagram μια απάντηση που έγραφε: «Δεν υπάρχει τίποτα γενναίο για τη σφαγή των Ισραηλινών από τη Χαμάς. Η καταδίκη της Χαμάς για αυτό που είναι (ISIS) δεν είναι κατά της Παλαιστίνης και η υποστήριξη των Ισραηλινών στον αγώνα τους ενάντια στους βάρβαρους τρομοκράτες είναι το σωστό». 

Μάλιστα, στη συνέχεια «τάγκαρε» και τον λογαριασμό του μοντέλου γράφοντας χαρακτηριστικά: «Κοιμόσουν την περασμένη εβδομάδα;». «Ή μήπως κάνεις τα στραβά μάτια στα εβραϊκά μωρά που σφαγιάζονται στα σπίτια τους; Η σιωπή σου είναι πολύ ξεκάθαρη για την στάση σου. Σε βλέπουμε».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Israel (@stateofisrael)

Το μήνυμα της κυβέρνησης του Ισραήλ

Πηγή: skai.gr