Britney Spears: «Σπάει» τη σιωπή της μετά τη συνάντηση με τη μητέρα της – Είδα τη γλυκιά μου μαμά μετά από 3 χρόνια

Η ποπ τραγουδίστρια σχολίασε τη συγκεκριμένη επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους μίλησαν και προσπάθησαν να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος

Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς αποφάσισε να «σπάσει» τη σιωπή της μετά την επίσκεψη της μητέρας της, Lynne Spears, στο σπίτι της. Η συνάντηση έρχεται μετά από χρόνια έντονων διαφωνιών και εντάσεων αναμεσά τους σχετικά με τη 13χρονη συντηρητική κηδεμονία της σταρ από τον πατέρα της, Τζέιμς Σπίαρς, η οποία τερματίστηκε τον Νοέμβριο του 2021. Η Μπρίτνεϊ είχε μιλήσει στο παρελθόν για προδοσία της μητέρας της καθώς και της υπόλοιπης οικογένειας.

Η ποπ τραγουδίστρια σχολίασε τη συγκεκριμένη επίσκεψη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αποκαλύπτοντας ότι οι δυο τους μίλησαν και προσπάθησαν να διορθώσουν τα λάθη του παρελθόντος. 

Διαβάστε σχετικά: James Spears για την κηδεμονία της Britney: Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ιδέα ποια είναι η αλήθεια

«Η γλυκιά μου μαμά εμφανίστηκε στο κατώφλι της πόρτας μου χθες μετά από 3 χρόνια ... έχει περάσει τόσος καιρός», έγραψε η Μπρίτνεϊ Σπίαρς, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της όταν ήταν μικρούλα.

Και πρόσθεσε: «Με την οικογένεια υπάρχουν πάντα πράγματα που πρέπει να διευθετηθούν... αλλά ο χρόνος γιατρεύει όλες τις πληγές!!! Και αφού μπόρεσα να επικοινωνήσω αυτά που κρατούσα μέσα μου για πάρα πολύ καιρό, νιώθω τόσο ευλογημένη που μπορέσαμε να προσπαθήσουμε να διορθώσουμε τα πράγματα! Σ' αγαπώ, σ’ αγαπώ τόσο πολύ!!!».

Πηγή: skai.gr