Kate Hudson και Goldie Hawn σε μια σπάνια εμφάνιση – Αυτό το δίδυμο μητέρας-κόρης είναι λαμπερό και εκθαμβωτικό!

Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και χαμογέλασαν, ενώ πόζαραν στις κάμερες κατά τη διάρκεια της σπάνιας εμφάνισής τους

Η Kate Hudson και η Goldie Hawn αποτέλεσαν ένα εκθαμβωτικό δίδυμο στη χθεσινή πρεμιέρα της ταινίας «Glass Onion: A Knives Out Mystery» στο Λος Άντζελες.

Οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και χαμογέλασαν, ενώ πόζαραν στις κάμερες κατά τη διάρκεια της σπάνιας εμφάνισης μητέρας-κόρης στο κόκκινο χαλί.

Η εκδήλωση σηματοδότησε επίσης μια μαγευτική στιγμή μόδας για τη Hudson, η οποία έδειχνε αιθέρια με ένα χρυσό φόρεμα από τη συλλογή υψηλής ραπτικής του Elie Saab για το φθινόπωρο του 2022. Όσο για τα κοσμήματα, η ηθοποιός επέλεξε να φορέσει διαμαντένια σκουλαρίκια και είχε τα μαλλιά της μαζεμένα σε έναν κομψό ψηλό κότσο.

Kate Hudson και Goldie Hawn

Εν τω μεταξύ, η Hawn έδειχνε απίστευτη με ένα αμιγώς μαύρο σύνολο, αποτελούμενο από μια μεταξωτή μπλούζα, μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο σακάκι χωρίς πέτο, με ασημένιες λεπτομέρειες κεντήματος. 

Μητέρα και κόρη είναι σίγουρο ότι τραβούν τα βλέμματα όποτε βγαίνουν μαζί στο κόκκινο χαλί. «Αισθάνομαι τόσο τυχερή και ευλογημένη», δήλωσε η Hudson στο «E! News». «Νομίζω ότι μερικά από τα πράγματα που μου έχει διδάξει η μαμά μου είναι να βρίσκω συμπόνια σε ό,τι κάνω, καλοσύνη και ότι η οικογένεια είναι το παν».

Πηγή: skai.gr