H Μαντόνα συνεχίζει να ντροπιάζει τον εαυτό της - Πίνει νερό από το μπολ ενός σκύλου (video)

Η περίεργη συμπεριφορά της πρώην βασίλισσας της ποπ συνεχίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες

Η Μαντόνα συνεχίζει να φέρνει τον εαυτό της σε δύσκολη θέση. Αυτή τη φορά η γνωστή τραγουδίστρια πίνει νερό από το μπολ ενός σκύλου. 

Κανείς δεν ξέρει τι περνάει από το μυαλό της Μαντόνα τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά κάθε φορά που δημοσιεύει κάτι στα social media είναι για να προκαλέσει αμηχανία και ντροπή στον εαυτό της. Η πιο πρόσφατη ανάρτησή της έχει κάνει τους θαυμαστές της να ανησυχούν, καθώς η συμπεριφορά της γίνεται όλο και πιο περίεργη.

Σε μία ανάρτησή της στο Instagram, η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο, που φαίνεται να πίνει νερό από το μπολ ενός σκύλου και να ποζάρει με σεξουαλικό τρόπο με διάφορα αντικείμενα. «Γίνεται όλο και πιο ντροπιαστικό. Ήσουν ένα είδωλο», της έγραψε ένας ακόλουθός της. 

«Τίποτα από όλα αυτά δεν είναι προκλητικό ή διαφορετικό. Έχεις χάσει την επαφή με την πραγματικότητα. Κάποτε ήσουν μπροστά από το παιχνίδι. Εσύ το δημιούργησες. Το ίδιο και οι αλλαγές στο σώμα σου. Όλα αυτά είναι μια κραυγή απελπισίας, για να παραμείνεις νέα ή στην επικαιρότητα. Το τελευταίο πράγμα που θα περιμέναμε από εσένα…», της έγραψε κάποιος άλλος. 

Η περίεργη συμπεριφορά της πρώην βασίλισσας της ποπ συνεχίζεται εδώ και αρκετές εβδομάδες. Ίσως η πιο περίεργη ήταν όταν, πριν από μερικές εβδομάδες, ανέβασε στα stories του Instagram ένα βίντεο, στο οποίο ισχυριζόταν ότι δεν έχει κάνει περιτομή. Μέχρι στιγμής, δεν έχει εξηγήσει σε τι αναφερόταν.

Πηγή: skai.gr