Η Madonna απαντά σε όσους την «έκραξαν» για πλαστικές: Υποκλιθείτε σκύλες! - Δείτε video

«Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές, ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα», αναφέρει η διάσημη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της 

Η βασίλισσα της ποπ αντέδρασε μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε για το πρόσωπό της στην τελετή των βραβείων Grammy

Πολλοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την κατηγόρησαν ότι έχει «παραμορφωθεί» από τις πλαστικές, αλλά η Μαντόνα δεν πτοείται από τέτοια σχόλια. 

Η 64χρονη τραγουδίστρια με μια μακροσκελή ανάρτηση στα social media έδωσε τη δική της απάντηση στα όσα γράφτηκαν και αναπαράχθηκαν τα τελευταία 24ωρα στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Η ίδια αναφέρθηκε -αρχικά- στο βραβείο που παρουσίασε και συγκεκριμένα στην Κιμ Πέτρας (η πρώτη τρανς που κέρδισε Grammy) και τον αμφιλεγόμενο Σαμ Σμιθ.

«Η Κιμ Πέτρας και ο Σαμ Σμιθ στα Grammy. Ήθελα να απονείμω το τελευταίο βραβείο, που ήταν το άλμπουμ της χρονιάς, αλλά θεώρησα πιο σημαντικό να παρουσιάσω την πρώτη τρανς γυναίκα που εμφανίζεται στα Grammy, μια στιγμή που έγραψε ιστορία! Και επιπλέον κέρδισε ένα Grammy», γράφει η Μαντόνα στην ανάρτησή της. 

Και συνεχίζει: «Αντί να επικεντρωθούν σε αυτά που είπα στην ομιλία μου, πολλοί άνθρωποι επέλεξαν να μιλήσουν μόνο για τις κοντινές φωτογραφίες μου, που τραβήχτηκαν με μια κάμερα με μακρύ φακό από έναν φωτογράφο του Τύπου που θα παραμόρφωναν το πρόσωπο οποιουδήποτε. Για άλλη μια φορά δέχτηκα επίθεση για την ηλικία μου. Ένας κόσμος που αρνείται να γιορτάσει τις γυναίκες μετά τα 45 και αισθάνεται την ανάγκη να τις τιμωρήσει αν κάποιες επιθυμούν να είναι εργατικές και περιπετειώδεις.

Δεν έχω απολογηθεί ποτέ για καμία από τις δημιουργικές μου επιλογές, ούτε για τον τρόπο που δείχνω ή ντύνομαι και δεν πρόκειται να το κάνω τώρα. Έχω ‘’χτυπηθεί’’ από τα ΜΜΕ από την αρχή της καριέρας μου, αλλά καταλαβαίνω ότι όλα αυτά είναι μια δοκιμασία και χαίρομαι που ανοίγω τον δρόμο, ώστε όλες οι γυναίκες που βρίσκονται πίσω μου να τον διαβούν ευκολότερα τα επόμενα χρόνια», υπογραμμίζει η Μαντόνα. 

Και «έκλεισε» την ανάρτησή της με στίχους από τραγούδι της Beyonce: ‘’Δεν θα μου τσακίσεις την ψυχή’’. Θα αντιστέκομαι στην πατριαρχία και κυρίως θα απολαμβάνω τη ζωή μου. Υποκλιθείτε σκύλες».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Πηγή: skai.gr