Κλείσιμο

Η κόρη του Charlie Sheen φόρεσε το μπικίνι της και είπε να κάνει μια βόλτα στη χιονισμένη Μοντάνα

Η 18χρονη Sami κρατούσε μια λευκή κούπα με ζεστή σοκολάτα, καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό

Η κόρη του Charlie Sheen και της Denise Richards, Sami Sheen, μάλλον, τραγουδά «δεν κάνει κρύο στη χιονισμένη Μοντάνα…». Το καλλίγραμμο μοντέλο φόρεσε ένα λευκό μπικίνι και αποφάσισε να κάνει μια βόλτα σε αυτό το υπέροχο μέρος.  

Μάλιστα, η ίδια «ανέβασε» και τις φωτογραφίες της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, θέλοντας να κάνει ένα μικρό δωράκι στους 118 χιλιάδες followers της, ενώ δεν παρέλειψε να φορέσει και το χριστουγεννιάτικο σκουφάκι της. 

Η Sami Sheen

«Ο Grinch έκλεψε τα ρούχα μου φέτος», έγραψε με χιούμορ η κόρη του Charlie Sheen, η οποία φωτογραφήθηκε στο χιονισμένο τοπίο. 

Μάλιστα, η γλυκιά Sami κρατούσε μια λευκή κούπα με ζεστή σοκολάτα, καθώς πόζαρε στον φωτογραφικό φακό. Σε μία άλλη φωτογραφία, η 18χρονη εμφανίζεται δίπλα σε έναν χαριτωμένο χιονάνθρωπο. 

Η Sami ανακοίνωσε πριν από λίγους μήνες το επιχειρηματικό της εγχείρημα να συνεργαστεί με γνωστή πλατφόρμα και να δημοσιεύει φωτογραφίες της. Τον Σεπτέμβριο του 2021, η Sami είχε γίνει πρωτοσέλιδο όταν είχε ανεβάσει βίντεο στο Tik Tok, όπου υποστήριζε ότι ήταν παγιδευμένη σε ένα «σπίτι όπου την κακοποιούσαν», ενώ ζούσε με τη μητέρα της. Τότε η Richards είχε πει: «Υπάρχουν ορισμένοι κανόνες και τους επιβάλλω. Και στο σπίτι του Charlie υπάρχουν διαφορετικοί κανόνες και αυτό είναι εντάξει». 

H Richards και ο Charlie παντρεύτηκαν το 2002, αλλά η σχέση τους άρχισε να περνά κρίση το 2005, λίγο πριν έρθει στη ζωή η δεύτερη κόρη τους, η 16χρονη σήμερα Lola Sheen. Όπως είχε πει η Richards το 2020 σε επεισόδιο του «Real Housewives of Beverly Hills» κατέθεσε αίτηση διαζυγίου όταν ήταν έξι μηνών έγκυος, καθώς η σχέση της με τον Sheen είχε γίνει τοξική. Το 2011 υιοθέτησε άλλη μία κόρη, την Eloise Richards και παντρεύτηκε τον Aaron Phypers το 2018.

Πηγή: skai.gr