Bruce Willis: Η σύζυγός του δημοσίευσε σπάνιο βίντεο του ηθοποιού πριν από τη μάχη του με την αφασία

Αν και ο Μπρους Γουίλις έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος μετά τη διάγνωσή του, η οικογένεια και οι φίλοι του εξακολουθούν να ενημερώνουν τους θαυμαστές του

Ο Μπρους Γουίλις και η σύζυγός του, Emma Heming, γιόρτασαν διαφορετικά τα Χριστούγεννα φέτος, μετά τη διάγνωση του ηθοποιού με αφασία. Η ίδια αποφάσισε να κάνει ένα δώρο στους θαυμαστές του Μπρους, δημοσιεύοντας ένα γλυκό βίντεο από διακοπές τους. 

«Ήταν εκείνος ο χειμώνας, πριν από 15 χρόνια, που τον ερωτεύτηκα παράφορα», έγραψε στην ανάρτησή της η σύζυγός του. Σε χρόνο ρεκόρ το βίντεο έγινε viral και συγκίνησε τους θαυμαστές του ηθοποιού. «Αυτό κάνει την καρδιά μου να λάμπει», έγραψε ένας χρήστης, ενώ ένας άλλο πρόσθεσε: «Αυτό είναι αγάπη». 

«Σε ευχαριστούμε που μοιράζεσαι αυτά τα πολύτιμα βίντεο μαζί μας Emma. Είμαι σίγουρη ότι υπάρχουν εκατομμύρια θαυμαστές σε όλο τον κόσμο που περιμένουν ένα σημάδι από τον Μπρους. Καλές γιορτές στην όμορφη οικογένειά σου», έγραψε, επίσης, ένας θαυμαστής. 

Αν και ο Μπρους Γουίλις έχει αποσυρθεί από τον χώρο του θεάματος μετά τη διάγνωσή του, η οικογένεια και οι φίλοι του εξακολουθούν να ενημερώνουν τους θαυμαστές του.

Δεν έχει περάσει αρκετός καιρός, που η πρώην σύζυγός του, Demi Moore, «ανέβασε» στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφίες από το χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Η ίδια έγραψε: «Είμαστε οικογένεια. Μπαίνουμε στο πνεύμα των εορτών». 

Οι θαυμαστές ξετρελάθηκαν με τις συγκινητικές φωτογραφίες και σχολίασαν: «Καλά Χριστούγεννα σε όλους σας. Τόσο υπέροχη οικογένεια, τόσο καλές καρδιές. Ο Θεός να σας ευλογεί κάθε μέρα και να σας δίνει τη δύναμη που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες της ζωής».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

Πηγή: skai.gr